• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan

Norrlands Bil - Björnpartner och huvudleverantör

20 april 2016 16:00

Luleå Hockey har under många år samarbetat med Müllers Bil. Ett för båda parter mycket givande samarbete. Norrlands Bil förvärvade Müllers i början av detta år. Luleå Hockey har därefter diskuterat ett framtida samarbete med de nya ägarna. För Luleå Hockey är det därför mycket glädjande att dessa diskussioner har inneburit att Norrlands Bil blir en ny Björnpartner i föreningen under de kommande åren.


Samarbetet innebär att Luleå Hockey kommer genomföra samtliga sina framtida bilaffärer via Norrlands Bil. Det innebär också att Luleå Hockey har full tillgång till ett bilföretag som säkrar mycket bra service och uppbackning. Det är mycket viktigt för Luleå Hockey att allt detta är av bästa kvalitet och med hög leveransförmåga.

Samarbetet innebär också att Norrlands Bil kommer att profileras som Björnpartner i Luleå Hockey och specifikt som Guldpartner med tröjreklam på Riksserielaget. Profileringen kommer delvis att ske med Skoda som är ett av företagets många starka varumärken. Med det får Luleå Hockey ännu ett företag som helhjärtat stöttar föreningens offensiva satsning på dam- och flickhockey.

Norrlands Bil är ytterligare ett företag som tar ett stort socialt ansvar i samhälle via ett positivt samarbetsavtal med Luleå Hockey.

Stefan Enbom, vd för Luleå Hockey

– Vi är mycket glada och stolta över att vi har kunnat teckna detta unika samarbetsavtal med Norrlands Bil. Vi får en partner och billeverantör som verkligen brinner för vår verksamhet med både elit och hockeyspelande tjejer och killar. Norrlands Bil är ett mycket professionellt företag som har ägare med stort hjärta för både hockey och ungdomsverksamhet, vilket för oss är extra roligt.

Christopher Lundström, vd Norrlands Bil

– Vi är mycket imponerade av Luleå Hockeys satsning på sin herr-, dam- och ungdomsverksamhet och det stora sociala ansvar som föreningen tar i Norrbotten. Därför är det naturligt för oss på Norrlands Bil att vara starkt förknippade med Luleå Hockey genom att bidra och stötta på de orter där vi har många av våra kunder och en stor del av vår personal.

Norrlands Bil har verksamhet på fem orter: Luleå, Piteå, Skellefteå, Malå och Arvidsjaur. Dessutom har man en lastbilsverksamhet i Gällivare och Kiruna. Norrlands Bil har cirka 30 procent av marknaden i både Norrbotten och Västerbotten. Den nya sammanslagna verksamheten omsätter cirka 1,2 miljarder kronor och har 285 anställda. Norrlands Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT.

Läs mer på Norrlands Bil.