Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt

Norrlands Bil - Björnpartner och huvudleverantör

20 april 2016 16:00

Luleå Hockey har under många år samarbetat med Müllers Bil. Ett för båda parter mycket givande samarbete. Norrlands Bil förvärvade Müllers i början av detta år. Luleå Hockey har därefter diskuterat ett framtida samarbete med de nya ägarna. För Luleå Hockey är det därför mycket glädjande att dessa diskussioner har inneburit att Norrlands Bil blir en ny Björnpartner i föreningen under de kommande åren.


Samarbetet innebär att Luleå Hockey kommer genomföra samtliga sina framtida bilaffärer via Norrlands Bil. Det innebär också att Luleå Hockey har full tillgång till ett bilföretag som säkrar mycket bra service och uppbackning. Det är mycket viktigt för Luleå Hockey att allt detta är av bästa kvalitet och med hög leveransförmåga.

Samarbetet innebär också att Norrlands Bil kommer att profileras som Björnpartner i Luleå Hockey och specifikt som Guldpartner med tröjreklam på Riksserielaget. Profileringen kommer delvis att ske med Skoda som är ett av företagets många starka varumärken. Med det får Luleå Hockey ännu ett företag som helhjärtat stöttar föreningens offensiva satsning på dam- och flickhockey.

Norrlands Bil är ytterligare ett företag som tar ett stort socialt ansvar i samhälle via ett positivt samarbetsavtal med Luleå Hockey.

Stefan Enbom, vd för Luleå Hockey

– Vi är mycket glada och stolta över att vi har kunnat teckna detta unika samarbetsavtal med Norrlands Bil. Vi får en partner och billeverantör som verkligen brinner för vår verksamhet med både elit och hockeyspelande tjejer och killar. Norrlands Bil är ett mycket professionellt företag som har ägare med stort hjärta för både hockey och ungdomsverksamhet, vilket för oss är extra roligt.

Christopher Lundström, vd Norrlands Bil

– Vi är mycket imponerade av Luleå Hockeys satsning på sin herr-, dam- och ungdomsverksamhet och det stora sociala ansvar som föreningen tar i Norrbotten. Därför är det naturligt för oss på Norrlands Bil att vara starkt förknippade med Luleå Hockey genom att bidra och stötta på de orter där vi har många av våra kunder och en stor del av vår personal.

Norrlands Bil har verksamhet på fem orter: Luleå, Piteå, Skellefteå, Malå och Arvidsjaur. Dessutom har man en lastbilsverksamhet i Gällivare och Kiruna. Norrlands Bil har cirka 30 procent av marknaden i både Norrbotten och Västerbotten. Den nya sammanslagna verksamheten omsätter cirka 1,2 miljarder kronor och har 285 anställda. Norrlands Bil är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT.

Läs mer på Norrlands Bil.