• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan

Forward till LHF/MSSK

19 april 2016 15:15

Under tisdagen presenterade Luleå Hockey/MSSK 21-årige forwarden Elin Johansson som sitt första nyförvärv för säsongen 2016/2017.


Elin har de senaste två säsongerna spelat college-hockey borta i Nordamerika där hon samtidigt läst statsvetenskap på Minnesota State University.

Dessförinnan har hon spelat tre säsonger i Riksserien med MODO Hockey där hon varit med om att vinna både SM-guld och SM-silver.

Fredrik Glader - Elin Johansson är en fysisk spelare som kommer att bidra till vårat lag med ett otroligt hårt jobb kommande säsong. Hon är en mycket positiv personlighet med landslagsmeriter från juniornivå. Vi tror och hoppas att hon i ett kreativt och spelande LHF/MSSK skall kunna utvecklas ytterligare för att därefter kunna ta nästa steg mot spel i Damkronorna.

Elin Johansson - Det känns jättebra att ha skrivit på det här avtalet som gör att jag återvänder till Sverige för att spela med en storsatsande klubb som Luleå Hockey/MSSK. Jag har följt lagets framfart den gångna säsongen utifrån att jag har flera gamla lagkamrater som spelar här och att LHF/MSSK fått stor uppmärksamhet under säsongen.

För mer information om Elin och Luleå Hockey/MSSK hänvisas till reprisen av dagens #lhflive som kommer läggas upp på hemsidan så fort det kodat färdigt.