Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt

Forward till LHF/MSSK

19 april 2016 15:15

Under tisdagen presenterade Luleå Hockey/MSSK 21-årige forwarden Elin Johansson som sitt första nyförvärv för säsongen 2016/2017.


Elin har de senaste två säsongerna spelat college-hockey borta i Nordamerika där hon samtidigt läst statsvetenskap på Minnesota State University.

Dessförinnan har hon spelat tre säsonger i Riksserien med MODO Hockey där hon varit med om att vinna både SM-guld och SM-silver.

Fredrik Glader - Elin Johansson är en fysisk spelare som kommer att bidra till vårat lag med ett otroligt hårt jobb kommande säsong. Hon är en mycket positiv personlighet med landslagsmeriter från juniornivå. Vi tror och hoppas att hon i ett kreativt och spelande LHF/MSSK skall kunna utvecklas ytterligare för att därefter kunna ta nästa steg mot spel i Damkronorna.

Elin Johansson - Det känns jättebra att ha skrivit på det här avtalet som gör att jag återvänder till Sverige för att spela med en storsatsande klubb som Luleå Hockey/MSSK. Jag har följt lagets framfart den gångna säsongen utifrån att jag har flera gamla lagkamrater som spelar här och att LHF/MSSK fått stor uppmärksamhet under säsongen.

För mer information om Elin och Luleå Hockey/MSSK hänvisas till reprisen av dagens #lhflive som kommer läggas upp på hemsidan så fort det kodat färdigt.