• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Lulebohallen öppnar för padel

9 februari 2021 11:15
Nyhet

Luleå Hockey har kommit överens med Padel Social Club om att Lulebohallen byggs om till en temporär padelanläggning. Arbetet startar i skiftet mars/april och allt eftersom de sju banorna byggs upp kommer de bli bokningsbara.


Tanken är Lulebohallen kommer ha fem banor för dubbel- och två för singelspel och att de kommer vara spelbara under våren och sommaren. Exakt hur länge banorna kommer stå kvar är inte bestämt i dagsläget.

Stefan Enbom, Luleå Hockey

– När vi fick en förfrågan från Padel Social Club om att tillfälligt göra om en av våra ishallar till padelhall kändes det riktigt bra. För genom det här initiativet kommer vi få ytterligare intäkter till vår förening under en period där hallarna till stor del är outnyttjade.

– Mellan säsongerna på is har vi de senaste åren använt Lulebohallen till träningsyta för våra seniorer, juniorer och ungdomar. Den möjligheten till träning kommer fortsatt att finnas kvar när vi flyttar den verksamheten till vår huvudarena och de ytor som finns där istället.

Per Wande, Padel Social Club

– Vi är i full gång med byggplanerna av två permanenta padelhallar i Luleå. Att Luleå Hockey nu har gjort det möjligt för oss att kunna erbjuda padel redan i april känns såklart extra kul.

– Det har under en längre tid funnits en stor efterfrågan på Padel i Luleå. Vi hoppas därför komma igång så fort som möjligt med de permanenta hallarna. Just nu siktar vi på att öppna dessa under hösten 2021 om allt går som planerat.

Padel Social Clubs två permanenta padelhallar ska enligt planerna vara belägna i Skutviken-Notvikstan vid rostbollen respektive i Björsbyn. Hallarna, ritade av Stark Arkitekter, planeras ha 5 respektive 12 banor och är tänkta att byggas av lokala aktörer.