• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Luleå Hockey nollade Oskarshamn

16 november 2019 17:35
SHL

Två snabba mål i den första perioden visade vägen för Luleå Hockey hemma mot Oskarshamn under lördagen. Till slut vann Norrbottningarna med 3-0 och har fem raka segrar på hemmaplan.


Matchstarten kunde man verkligen inte klaga på. Luleå Hockey vann första tekningen och satte direkt tryck på gästerna och där förlades också spelet under de första minuterna. Efter 04:19 orkade Oskarshamn inte stå emot och 1-0 kom då Erik Gustafsson lyfte in pucken från blå in bakom en skymd målvakt. Exakt 33 sekunder kom sedan 2-0 till hemmalaget. Noel Gunler fick pucken i höga slottet och där verkade det som att hela Oksarshamnförsvaret med målvakt väntade sig ett skott från den unge anfallaren. Istället släppte Gunler pucken bakåt till Arttu Ilomäki som passade direkt i sidled till Isac Brännström vid den högra tekningscirkeln och Brännström hade bara att klippa till direkt bakom en överspelad målvakt.

Den andra perioden blev inte så värst välspelad men det var hemmalaget som höll i taktpinnen men utan att för den skull lyckas öka på sin ledning. I den andra änden lyckades heller inte gästerna att få till en kvittering och spelet var snarlikt i den tredje perioden. Luleå Hockey hade en fin chans att dra ifrån i slutperioden då man fick chansen i spel fem mot tre i två fulla minuter men Norrbottningarna kom inte närmare än ett stolpskott från Erik Gustafsson.

Lagkaptenen tog dock revansch på sig själv då han i matchens slutminut lyfte in 3-0 i det tomma målet, från egen zon, efter att Oskarshamn plockat ut målvakten. Gustafssons andra mål för kvällen och tre poäng till Norrbotten.