• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec

Luleå Hockey nollade Oskarshamn

16 november 2019 17:35
SHL

Två snabba mål i den första perioden visade vägen för Luleå Hockey hemma mot Oskarshamn under lördagen. Till slut vann Norrbottningarna med 3-0 och har fem raka segrar på hemmaplan.


Matchstarten kunde man verkligen inte klaga på. Luleå Hockey vann första tekningen och satte direkt tryck på gästerna och där förlades också spelet under de första minuterna. Efter 04:19 orkade Oskarshamn inte stå emot och 1-0 kom då Erik Gustafsson lyfte in pucken från blå in bakom en skymd målvakt. Exakt 33 sekunder kom sedan 2-0 till hemmalaget. Noel Gunler fick pucken i höga slottet och där verkade det som att hela Oksarshamnförsvaret med målvakt väntade sig ett skott från den unge anfallaren. Istället släppte Gunler pucken bakåt till Arttu Ilomäki som passade direkt i sidled till Isac Brännström vid den högra tekningscirkeln och Brännström hade bara att klippa till direkt bakom en överspelad målvakt.

Den andra perioden blev inte så värst välspelad men det var hemmalaget som höll i taktpinnen men utan att för den skull lyckas öka på sin ledning. I den andra änden lyckades heller inte gästerna att få till en kvittering och spelet var snarlikt i den tredje perioden. Luleå Hockey hade en fin chans att dra ifrån i slutperioden då man fick chansen i spel fem mot tre i två fulla minuter men Norrbottningarna kom inte närmare än ett stolpskott från Erik Gustafsson.

Lagkaptenen tog dock revansch på sig själv då han i matchens slutminut lyfte in 3-0 i det tomma målet, från egen zon, efter att Oskarshamn plockat ut målvakten. Gustafssons andra mål för kvällen och tre poäng till Norrbotten.