• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Nordanståhl och Berglund inför helgens premiärer

13 september 2019 12:00
JUNIOR

Premiärdags för våra juniorlag och det är tuffa bortamatcher som väntar för både J20 och J18.


J20 öppnar säsongen med ett hett derby borta mot Skellefteå. Isak Nordanståhl om hur sommaren har varit samt tankar inför premiären.

– Sommaren har varit bra, bestått mestadels av träning och lite jobb. Träningen har rullat på bra, vi hade bra körning där på barmarken innan uppehållet och tyckte att vi höll i det när ispremiären kom. Tankarna inför derbyt är väl att det kommer bli jäkligt roligt att öppna mot rivalerna, finns inget bättre lag att ta tre poäng mot. Och inget värre heller att torska mot men det har vi gjort bort nu på försäsongen och vi är otroligt revanschsugna och kommer att åka ner till Skellefteå riktigt laddade och redo, säger forwarden.

För J18 väntar tuffast tänkbara start då man tar sig an MODO Hockey i Örnsköldsvik. Charlie Berglund om hur sommaren har varit samt tankar inför premiären.

– Sommarträningen har flutit på riktigt bra både under "egen träningen" och återsamlingen med laget. Att öppna mot MODO som vi åkte ut mot förra året känns riktigt kul, det finns sjukt mycket revanschlust inom laget. Vi har haft 6 st träningsmatcher nu på försäsongen och förberett oss bra inför premiären, säger forwarden.

Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.