Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Idag 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Tränarförlängningar och ny spelare till LHF

3 juli 2018 10:00
Nyhet

Luleå Hockey förlänger avtalen med sina assisterande tränare Roger Kyrö och Henrik Stridh samtidigt som den amerikanske forwarden Austin Farley ansluter till truppen för de kommande två säsongerna.


Roger Kyrö och Henrik Stridh kom in i tränarstaben samtidigt som Thomas ”Bulan” Berglund återvände till Luleå Hockey inför förra säsongen. Nu är det klart att de bägge förlängt sina avtal så att de gäller till och med säsongen 2020/2021.

Samtidigt med detta är det även klart med ett tvåårsavtal med den 24-årige amerikanske forwarden Austin Farley som spelat de två senaste säsongerna i HockeyAllsvenskan tillsammans med Björklöven och MODO – där han förra säsongen gjorde 33 poäng på 43 matcher.

Stefan Nilsson, GM
– Kyrö och Stridh är tillsammans med Bulan och Gusten ett starkt ledarteam och gjorde ett bra jobb redan under den förra säsongen. Därför känns det naturligt att förlänga med duon och därmed kunna jobba med en önskad kontinuitet även på tränarsidan.

– Austin Farley är en skicklig och skridskostark forward som har gjort det väldigt bra tillsammans med Björklöven i HockeyAllsvenskan och vi känner att han kommer kunna bredda vår forwardsbesättning på ett bra sätt inför den kommande säsongen.

Austin Farley
– Luleå Hockey är en förstklassig organisation som jag verkligen ser fram emot att få komma till. Jag har bara har hört bra saker om föreningen, laget och dess fans och efter jag pratat med tränaren så var det ett enkelt beslut att fatta. Det har alltid varit ett mål för mig att få spela i SHL som är en av de främsta ligorna i Europa med en massa bra spelare.

– Jag har redan spelat två säsonger i Sverige och har verkligen älskat varje sekund av det och ser nu fram emot att få spela ytterligare två säsonger tillsammans med Luleå Hockey. Fansen i Sverige är några av de mest passionerade människorna som jag någonsin har träffat och det gör att man som spelare blir extra peppad att göra sitt yttersta varje match.

– Ute på isen är jag en mindre spelare som spelar med mycket skicklighet, tuffhet och hårt jobb. Jag försöker alltid att bidra med mycket energi genom mitt spel och ser verkligen fram emot att hjälpa laget på det sätt som kommer vara lämpligast.

– Avslutningsvis vill jag tacka mina tidigare lagkamrater, tränare och fansen i Björklöven för att de tog emot mig med öppna armar, fick mig att trivas och känna mig behövd. Mina framgångar på isen och den här möjligheten hade inte varit möjlig utan er!