• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Tränarförlängningar och ny spelare till LHF

3 juli 2018 10:00
Nyhet

Luleå Hockey förlänger avtalen med sina assisterande tränare Roger Kyrö och Henrik Stridh samtidigt som den amerikanske forwarden Austin Farley ansluter till truppen för de kommande två säsongerna.


Roger Kyrö och Henrik Stridh kom in i tränarstaben samtidigt som Thomas ”Bulan” Berglund återvände till Luleå Hockey inför förra säsongen. Nu är det klart att de bägge förlängt sina avtal så att de gäller till och med säsongen 2020/2021.

Samtidigt med detta är det även klart med ett tvåårsavtal med den 24-årige amerikanske forwarden Austin Farley som spelat de två senaste säsongerna i HockeyAllsvenskan tillsammans med Björklöven och MODO – där han förra säsongen gjorde 33 poäng på 43 matcher.

Stefan Nilsson, GM
– Kyrö och Stridh är tillsammans med Bulan och Gusten ett starkt ledarteam och gjorde ett bra jobb redan under den förra säsongen. Därför känns det naturligt att förlänga med duon och därmed kunna jobba med en önskad kontinuitet även på tränarsidan.

– Austin Farley är en skicklig och skridskostark forward som har gjort det väldigt bra tillsammans med Björklöven i HockeyAllsvenskan och vi känner att han kommer kunna bredda vår forwardsbesättning på ett bra sätt inför den kommande säsongen.

Austin Farley
– Luleå Hockey är en förstklassig organisation som jag verkligen ser fram emot att få komma till. Jag har bara har hört bra saker om föreningen, laget och dess fans och efter jag pratat med tränaren så var det ett enkelt beslut att fatta. Det har alltid varit ett mål för mig att få spela i SHL som är en av de främsta ligorna i Europa med en massa bra spelare.

– Jag har redan spelat två säsonger i Sverige och har verkligen älskat varje sekund av det och ser nu fram emot att få spela ytterligare två säsonger tillsammans med Luleå Hockey. Fansen i Sverige är några av de mest passionerade människorna som jag någonsin har träffat och det gör att man som spelare blir extra peppad att göra sitt yttersta varje match.

– Ute på isen är jag en mindre spelare som spelar med mycket skicklighet, tuffhet och hårt jobb. Jag försöker alltid att bidra med mycket energi genom mitt spel och ser verkligen fram emot att hjälpa laget på det sätt som kommer vara lämpligast.

– Avslutningsvis vill jag tacka mina tidigare lagkamrater, tränare och fansen i Björklöven för att de tog emot mig med öppna armar, fick mig att trivas och känna mig behövd. Mina framgångar på isen och den här möjligheten hade inte varit möjlig utan er!