• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

TV-puckvinnare tar över J16

8 april 2014 11:53

Urban Wikberg är ny i Luleå Hockey som heltidsanställd U16-tränare. En norrbottenskille som är född i Arvidsjaur och som efter sin egen spelarkarriär utbildat sig till brandmästare och som jobbat sig upp från att vara tränare för pojklag hela vägen upp till seniornivå i Arvidsjaur och de senaste fyra säsongerna tränat ungdomslag i Skellefteå och varit ansvarig ledare för Västerbottens vinnande TV-pucklag.


Luleå Hockey har ambitionen att bedriva Sveriges bästa junior- och ungdomsverksamhet. Därför är det av största vikt att man har elittränare med höga kunskapsnivåer för att kunna förbereda föreningens spelare på de utmaningar som de ställs inför på både kort och lång sikt.

- Urban har haft väldigt stor framgång med grabbar i den här åldern tidigare, både som tränare i SAIK och som vinnare av TV-pucken. Han har gott om dokumenterad kunskap och är en fantastiskt duktig ledare som gjort ett bra jobb i Piteå och kommer till oss med bästa möjliga vitsord. Vi är oerhört nöjda över att han vill jobba med oss, säger Ulf Engman som är utvecklingschef för Luleå Hockeys ungdomsverksamhet.