Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 2 September Sep
Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Idag 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt

Glader tillbaka i Luleå Hockey

8 april 2014 11:52

Fredrik Glader är tillbaka i Luleå Hockey som heltidsanställd U15-tränare. En norrbottenskille som är född i Gällivare och som fått sin hockeyfostran i Luleå. Efter en karriär som spelare i Sverige, Norge och Belgien har han de senaste 10 åren varit tränare får både ungdomar och seniorer. Närmast kommer han från en säsong som avslutades på ett positivt sätt i semifinal med Munksund.


Luleå Hockey har ambitionen att bedriva Sveriges bästa junior- och ungdomsverksamhet. Därför är det av största vikt att man har elittränare med höga kunskapsnivåer för att kunna förbereda föreningens spelare på de utmaningar som de ställs inför på både kort och lång sikt.

- Rekryteringen av Fredrik Glader som ungdomstränare är ett led i vår satsning på U15. Han är en väldigt rutinerad tränare för den här nivån och har god kunskap om ungdoms- och juniorträning. Han kommer närmast från Munksund och har under sina år som seniortränare samlat på sig en hel del nyttiga erfarenheter. Fredrik känns därför som ett enormt spännande namn för framtiden, säger Ulf Engman som är utvecklingschef för Luleå Hockeys ungdomsverksamhet.