• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Glader tillbaka i Luleå Hockey

8 april 2014 11:52

Fredrik Glader är tillbaka i Luleå Hockey som heltidsanställd U15-tränare. En norrbottenskille som är född i Gällivare och som fått sin hockeyfostran i Luleå. Efter en karriär som spelare i Sverige, Norge och Belgien har han de senaste 10 åren varit tränare får både ungdomar och seniorer. Närmast kommer han från en säsong som avslutades på ett positivt sätt i semifinal med Munksund.


Luleå Hockey har ambitionen att bedriva Sveriges bästa junior- och ungdomsverksamhet. Därför är det av största vikt att man har elittränare med höga kunskapsnivåer för att kunna förbereda föreningens spelare på de utmaningar som de ställs inför på både kort och lång sikt.

- Rekryteringen av Fredrik Glader som ungdomstränare är ett led i vår satsning på U15. Han är en väldigt rutinerad tränare för den här nivån och har god kunskap om ungdoms- och juniorträning. Han kommer närmast från Munksund och har under sina år som seniortränare samlat på sig en hel del nyttiga erfarenheter. Fredrik känns därför som ett enormt spännande namn för framtiden, säger Ulf Engman som är utvecklingschef för Luleå Hockeys ungdomsverksamhet.