Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Savilahti lämnar Luleå Hockey

21 november 2015 14:00

Under lördagen blev det klart att backen Per-Savilahti Nagander lämnar Luleå Hockey för en ny klubb där han kommer kunna komma åt mer istid än vad han har fått i LHF.


Beslutet har fattats i samförstånd mellan Per Savilahti-Nagander och föreningen och innebär att han från och med idag inte längre står under kontrakt med Luleå Hockey.

Lars ”Osten” Bergström

– Per är fostrad i Luleå Hockey och har varit lojal mot föreningen till hundra procent, oavsett han spelat matcher eller inte. Därför känns det extra värdigt att han nu får chansen att hitta mer speltid i en annan förening.

– Han är i en ålder där man bör ha en ordinarie plats i sitt lag – vilket han inte kunnat få i årets trupp. Detta samtidigt som vi har ett flertal unga spelare som är på gränsen till spel med A-laget gör att det känns riktigt bra att vi har kunnat hitta en lösning som passar bra för både Per och Luleå Hockey.

Per Savilahti-Nagander

– Det är självklart tråkigt att behöva lämna Luleå Hockey som är min moderförening. Å andra sidan känns det riktigt bra att gå till ett nytt lag där jag kommer kunna få spela betydligt mer – vilket är det absolut viktigaste för mig som ishockeyspelare för att kunna fortsätta utvecklas.

– Jag har trivts väldigt bra i laget och med Luleå Hockey och hoppas verkligen att man kommer kunna vända den tyngre starten i SHL till något riktigt positivt när säsongen väl skall summeras.

Per Savilahti-Naganders Movember-matchtröja på auktion.