Söndag Sön 4 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Söndag Sön 11 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Söndag Sön 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Söndag Sön 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt

Peter Cehlarik suddenhjälte i semifinal #4

8 april 2016 22:44

Luleå Hockey kvitterade semifinalserien mot Frölunda HC genom att vinna 2-1 hemma i Coop Norrbotten Arena. Stor matchhjälte Peter Cehlarik som avgjorde i förlängning.


Den fjärde semifinalen blev en match med många ansikten och bjöd de 6300 - fullsatt - i Coop Norrbotten Arena på bästa möjliga fredagsunderhållning. Hemmalaget Luleå Hockey öppnade perioden bäst och hade bland annat ett friläge och ett stolpskott i den första perioden innan man till slut fick hål på Johan Gustafsson i Frölundamålet. Luleå Hockey stressade fram ett Frölundamisstag och Jacob Micflikier kunde skicka in 1-0 bakom en skymd målvakt efter 17:46.

I den andra perioden ändrade matchen karaktär. Gästerna Frölunda kvitterade redan efter 02:59 och fick med det luft under vingarna och hade efter det norrbottningarna i gungning stora delar av den andra perioden men dock utan att lyckas göra mål på suveräne Joel Lassinantti i Luleåmålet.

En mållös andra period följdes av en mållös tredje period där dock Luleå Hockey kändes riktigt fräscha under de sista minuterna före pausvilan vilket också gav en fingervisning åt hur spelet i förläningen skulle bli. Och mycket riktigt. Hemmalaget satte full fart och förlade spelet till gästernas zon hela förlängningen igenom och till slut stressade man fram ett nytt Frölundamisstag. Gästerna rensade iväg en puck som Peter Cehlarik snappade upp och sköt 2-1 med ett distinkt skott efter 08:16 och jublet i Coop Norrbotten Arena visste inga gränser.

2-2 i semifinalserien och på söndag väntar den femte matchen som spelas i Göteborg.