Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Trio förlänger med Luleå Hockey

26 maj 2021 15:12
Nyhet

Under onsdagen presenterades det i #lhflive att Erik Gustafsson, Jack Connolly och Juhani Tyrväinen förlängt sina avtal med Luleå Hockey.


Erik Gustafsson går in på sin fjärde säsong med Luleå Hockey och han har varit oerhört nyttig för Vårat Gäng sedan han vände hem från KHL. En naturlig lagkapten som från sin backposition gjort 103 poäng på 159 matcher med Luleå Hockey i SHL och SM-slutspelet och varit SHL:s bästa back under den perioden.

Jack Connolly står liksom Erik inför sin fjärde raka säsong med Luleå Hockey. Och förutom att han med ett stabilt centerspel stått för 98 poäng på 173 matcher i SHL och SM-slutspelet för Luleå Hockey så har han samtidigt spelat varenda match som vi har ställt upp i under den tidsperioden.

Juhani Tyrväinen kommer i vinter spela sin tredje säsong med Luleå Hockey och har snabbt gjort sig ett namn både i Norrbotten och i övriga delar av landet. En härlig kombination av fysiskt spel och poängproduktion har gjort att han samlat på sig 69 poäng på 106 matcher i SHL och SM-slutspelet.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

- Vår lagkapten Erik Gustafsson har redan från början motsvarat våra högt ställda förväntningar och är en spelare som med sitt ledarskap hela tiden driver sig själv och laget mot nya framgångar. Att han redan nu valt att förlänga med oss känns oerhört bra.

- Det har varit ganska självklart för oss att jobba vidare med Jack Connolly. Han är en spelare som man vet precis vad man får av i hårt jobb och stabil produktion. En riktigt bra center för SHL som alltid sätter laget först. Har dessutom inte missat en enda match sedan han kom till oss för tre säsonger sedan.

- Redan från dag 1 har Juhani Tyrväinen visat sina kvaliteter och hur han kan vara nyttig för Luleå Hockey. Vi har sett det under de två senaste säsongerna, inte minst under slutspelet i våras, hur viktig han är för laget. Vi hade redan tidigare kommit överens om en förlängning, men har efter vidare samtal kommit överens om att förlänga samarbetet med ytterligare en säsong.

Erik Gustafsson, lagkapten

- Det känns fantastiskt att vi kommit överens om en förlängning, det är precis vad jag och familjen har velat hela tiden. Och vi har blivit väl omhändertagna av både stan och föreningen sedan vi kom hit. Så det fanns egentligen inga alternativ. Kommande säsong känns väldigt inspirerande, vi skall klättra tillbaka dit vi var för två säsonger sedan och göra allt vi kan för att få fira SM-guld tillsammans.

Jack Connolly, center

- Jag har trivts oerhört bra i Luleå och med Luleå Hockey, så det känns väldigt bra att vi kommit överens om en förlängning för de kommande två säsongerna. Det känns som att vi har något väldigt bra på gång här uppe och jag vill verkligen vara med och gå hela vägen med det här laget.

Juhani Tyrväinen, forward

- Luleå och Luleå Hockey känns som helt rätt miljö för mig, så jag är väldigt nöjd över att vi kommit överens om ytterligare en förlängning. Det fanns en del diskussioner med KHL men jag landade i att det här känns helt rätt och jag ser redan fram emot att vi skall få spela inför vår fantastiska hemmapublik igen.

Avtalen med Erik Gustafsson och Juhani Tyrväinen sträcker sig till och med 2023/2024 medans Jack Connollys förlängning gäller till och med 2022/2023.