J20 vann mot Modo
Publicerad: 2022-11-27
J20
Luleå Hockeys J20-lag vann dagens hemmamatch mot Modo med 6-4.

12:10 in på matchen öppnade gästerna målskyttet genom David Kihl. Norrbottningarna kvitterade sen två minuter senare då Viggo Nordström hittade nätet. Modo återtog sen ledningen dryga två minuter senare då Helmer Styf gjorde 1-2. Men bara minuten senare kvitterade hemmalaget igen, David Thomasson fixade 2-2 som sen stod sig efter 20 spelade minuter. Modo återtog ledningen på nytt I början av mttronden då Tobias Oskarsson satte 2-3, men åter igen kvitterade Luleå. Isac Hedqvist gjorde 3-3 I powerplay och kort därefter kunde också norrbottningarna ta ledningen för första gången I matchen då Viggo Nordström hittade nätet igen. Fem minuter in på den tredje perioden kvitterade gästerna genom Tobias Oskarsson, men matchen fortsatte att svänga och bara minuten senare nätade Isac Hedqvist och det var 5-4. Halvvägs in på perioden utökade hemmalget sin ledning då Elias Callgren gorde tunga 6-4, ett resultat som stod sig matchen ut.