Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Storebror Emanuelsson avgjorde mot Djurgården

11 januari 2020 20:35
SHL

Det blev en jämn match men Luleå Hockey lyckades till slut få med sig två poäng hemma mot Djurgården under lördagen. Detta efter att Petter Emanuelsson avgjort till 3-2 i förlängning.


Starten på matchen blev Djurgårdens som redan efter en minut fick chansen i spel fem mot fyra. Luleå Hockey städade dock av den utvisningen tämligen enkelt men strax efter att man blivit fulltaliga fick gästerna iväg ett skott som letade sig in bakom en skymd Joel Lassinantti i hemmamålet och 0-1 lyste på tavlan. Sex minuter in i perioden kom dock Norrbottningarna ikapp genom Erik Gustafsson och fyra minuter från pausvilan hade man så vänt till 2-1 med mål från Emil Larsson.

I den andra perioden tog lagen ut varandra och publiken fick se totalt åtta skott som letade sig på mål, jämnt fördelat 4-4 mellan lagen. Ett av dessa, ett avslut från Djurgårdens Kalle Östman letade sig in i målet efter 13:04 och ställningen var lika inför den tredje perioden.

Väl där var det Luleå Hockey som hade mer puckinnehav, kom i fler anfall och förlade också mer tid än motståndarna i anfallszon, detta dock utan att lyckas avgöra matchen som gick till förlängning. Den var precis 01:51 gammal då avgörandet föll via Petter Emanuelsson som trampade loss, kom in över offensiva blå i hög fart och avslutade distinkt med ett skott i steget som gick in högt bakom målvakten. 3-2 och två poäng till Luleå Hockey som på tisdag tar sig an Frölunda HC i den avgörande CHL-semifinalen.