Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Övertidsförlust mot Linköping

6 december 2021 21:29
SHL

Det ville sig inte för Luleå Hockey som ändå fick en lovande start borta mot Linköping. 1-1 i ordinarie tid blev till slut förlust 2-1 via förlängning.


Luleå Hockey tog kommandot i den första perioden, hade större delen av puckinnehavet och sköt mer än dubbelt så många skott än motståndaren. Allt såg också ut att gå vägen då gästerna fick utdelning 16:36 in i matchen via Konstantin Komarek som avslutade ett fint anfall med förarbetet från Juhani Tyrväinen och Joonas Rask. Dessvärre drog sig Luleå Hockey på sig en utvisning minuten senare vilket Linköping utnyttjade och trots spelövertag för norrbottningarna så stod det lika efter tjugo spelade minuter.

I den andra perioden var det ombytta roller med ett betydligt piggare Linköping mot ett Luleå Hockey som många gånger hamnade på efterkälken. Chanser kom dock och det framförallt i powerplay, två stycken i den andra perioden och två i den tredje perioden, men spelet i numerärt överläge ville inte fungera för kvällen.

En svårspelad andra period följdes av en mer jämn tredje perioden men inga fler mål föll i ordinarie tid. Istället kom matchen att avgöras i förlängning där Linköping gjorde 2-1 efter två spelade minuter.