Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt

Ny målvakt klar för Luleå Hockey

5 december 2013 16:40

Luleå Hockey har idag kommit överens med den 24-årige målvakten Mark Owuya om ett avtal som sträcker sig även över säsongen 2014/2015.


Mark Owuya spelade riktigt bra mot Luleå Hockey i SM-slutspelet 2011 och var med och pressade oss till övertid i den sjunde och avgörande kvartsfinalmatchen. Sedan dess har han tillbringat de två senaste säsongerna i Nordamerika med spel i Toronto, Reading och Las Vegas.

Kommentar från Mark Owuya - Det känns jättekul att få spela hockey igen. Jag har tränat och hållit igång. Luleå Hockey känns som en bra organisation att komma till och det känns som en rolig utmaning där vi kommer ha chansen att vinna. Jag har haft Rönnqvist som tränare och han är jätteduktig – dessutom har jag hört jättebra saker om Henriksson som målvaktstränare.

Kommentar från Lars ”Osten” Bergström - Det har varit snabba ryck i jakten på en ersättare till Bellissimo. Men vi är glada över att vi på kort tid kommit överens med Mark Owuya som vi tror och känner kommer bli riktigt bra för oss. Han är en relativt ung och talangfull målvakt som ändå hunnit skaffa sig en hel del erfarenhet under sin karriär och som vi tror kommer bli en bra kollega till David Rautio i vår jakt på framtida vinster.

Mark Owuya landar i Luleå på tordagskvällen och tränar med laget på fredagen.