• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Ny målvakt klar för Luleå Hockey

5 december 2013 16:40

Luleå Hockey har idag kommit överens med den 24-årige målvakten Mark Owuya om ett avtal som sträcker sig även över säsongen 2014/2015.


Mark Owuya spelade riktigt bra mot Luleå Hockey i SM-slutspelet 2011 och var med och pressade oss till övertid i den sjunde och avgörande kvartsfinalmatchen. Sedan dess har han tillbringat de två senaste säsongerna i Nordamerika med spel i Toronto, Reading och Las Vegas.

Kommentar från Mark Owuya - Det känns jättekul att få spela hockey igen. Jag har tränat och hållit igång. Luleå Hockey känns som en bra organisation att komma till och det känns som en rolig utmaning där vi kommer ha chansen att vinna. Jag har haft Rönnqvist som tränare och han är jätteduktig – dessutom har jag hört jättebra saker om Henriksson som målvaktstränare.

Kommentar från Lars ”Osten” Bergström - Det har varit snabba ryck i jakten på en ersättare till Bellissimo. Men vi är glada över att vi på kort tid kommit överens med Mark Owuya som vi tror och känner kommer bli riktigt bra för oss. Han är en relativt ung och talangfull målvakt som ändå hunnit skaffa sig en hel del erfarenhet under sin karriär och som vi tror kommer bli en bra kollega till David Rautio i vår jakt på framtida vinster.

Mark Owuya landar i Luleå på tordagskvällen och tränar med laget på fredagen.