• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Gustavsson och Lundeström till JVM

6 december 2017 14:15
Landslag

Filip Gustavsson och Isac Lundeström är uttagna till Juniorkronornas preliminära trupp till JVM. Turneringen spelas i Buffalo under tiden 26 december till 5 januari.


– Det känns väldigt roligt men också lite nervöst, jag tycker jag har haft en helt okey säsong och har efter skadan i höstas kommit igång bra. Förra året jag var med så var det mycket att se och lära som jag kommer att ha nytta av i detta VM. Det ska bli otroligt kul att spela i Buffalo inför en fullsatt Arena. Jag tror vi har bra chanser, vi har ett bra lag rakt igenom med mycket spetskompetens, säger målvakten Filip Gustavsson.

– Det känns jätteroligt att få representera Sverige i JVM, det har jag alltid drömt om och jag har ju alltid själv följt turneringen på TV varje nyår. Vi har en riktigt bra trupp med många olika roller så det känns väldigt spännande. Jag hoppas kunna bidra med mitt spel som jag spelar i Luleå och vara ett hot offensivt, tycker även att jag har tagit stora kliv i mitt defensiva spel så där ska jag också kunna hjälpa laget, säger forwarden Isac Lundeström.

Läs mer om JVM här.