• Huvudsponsorer

Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Wallin och Boström om helgens matcher

9 december 2018 15:43
JUNIOR

Luleå Hockeys J20-lag säkrade i helgen en plats i SuperElit Top 10 efter nyår och J18-laget vann en och förlorade en.


I fredags besegrade J20 Västerås med 4-3 där man hade en ledning 4-0.

– Det var en ganska grisig match, men jag tyckte vi hanterade det bra och drog inte på oss så många utvisningar. Vi fick en bra start men sen släppte vi in dem i matchen, vi fokuserade då på defensiven och lyckades hålla tätt vilket var skönt, säger forwarden Alexander Wallin.

Lördagsmatchen mot samma lag slutade med en klar 8-2 seger.

– Vi kom ut med bra självförtroende, även fast vi låg under i början gjorde vi det riktigt bra som vände och vann så pass stort.

Och man avslutade helgen med en 8-6 seger mot Brynäs i en händelserik match.

– Vi började riktigt bra, sen blev det väldigt mycket fram och tillbaka där bägge lagen tänkte mest anfall sen var det många onödiga utvisningar i matchen också. Men tillslut säkrade vi matchen i slutet och det var såklart skönt att avsluta säsongen med en seger.

Wallin om lagets och sin egen insats i J20 SuperElit Norra.

– Vi har lärt oss mycket under säsongen och kommit ihop som ett lag på ett bra sätt. Vi nådde top 10 som var vårt mål och vi är såklart nöjda med det. Jag hade inte så bra självförtroende i början av säsongen då man skulle möte de som var lite äldre och större. Men det har gått bättre och bättre och jag känner att jag har utvecklats mycket under säsongen.

J18 besegrade i lördags Härnösand med 6-1.

– Det var väl inte vår bästa match, stundtals spelade vi bra men annars var det ingen superinsats från vår sida, säger forwarden Philip Boström.

Och idag mot MODO blev det förlust med 5-2.

– Det var en jämn match men de gick ifrån i den tredje perioden, vi spelade bra vissa stunder och mindre bra vissa stunder. Och det räcker inte för att vinna mot ett sådant bra lag som MODO, då gäller det att vara bra i 60 minuter.

Boström om lagets och sin egen insats i J18 Elit Norra.

– Vi har ett starkt lag, vi har spelat bra och haft roligt. Vi ska vara ganska nöjda, vi är klara för J18 Allsvenskan och där tar vi nya tag. Jag tycker att jag har kört på bra men det har varit lite segt med produktionen, men det hoppas jag lossnar efter nyår.