• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Här är Luleå Hockeys nya matchtröjor!

14 augusti 2018 13:27
Nyhet

Luleå Hockey presenterar härmed matchtröjorna för 2018/2019 i SHL och SDHL. Tröjor som andas LHF-historia och som harmoniserar på ett bra sätt med det nygamla originalmärket på bröstet.


Luleå Hockey har en strategi som bygger på utvecklingskraft och identitet. För att befästa detta så valde vi att inför den kommande säsongen återgå till orginalmärket som symbol för föreningen. I samband med detta så blev det även aktuellt med en ny design på våra matchtröjor. Det var då ett ganska självklart val att låta tröjorna andas klassisk LHF-historia och därigenom vara lätta att känna igen för alla som var med redan på tiden före björnen. En tröja som symboliserar urkraften från Norr som en tydlig utmanare.

Det innebär att vi framöver kommer ha ett axelbrett ok på tröjorna och att det kommer vara en tjockare och en smalare linje med komplementfärgerna i anslutning till det oket. Bårderna på ärmar och runt midjan blir tvåfärgade på samma sätt som vi hade under 80-talet och början på 90-talet och på det vita stället kommer vi återigen ha gula axlar, precis som vid SM-guldet 1996.

Nytt för den kommande säsongen är att både herrar och damer kommer spela sina hemmamatcher i rött. Och på bortaplan är det i första hand det gula stället som gäller – undantaget i SHL där vi även kommer spela i vita tröjor vid ungefär hälften av våra bortamatcher för att hedra björnen och vår storhetstid, framför allt under mitten av 90-talet.

Stefan Enbom
- Luleå Hockey är i en förändringsresa där vårt ursprung och identitet är av avgörande betydelse. Vi har tidigare tydligt markerat detta via byte tillbaka till vårat orginalmärke. Det känns härligt att vi ytterligare kan förstärka detta genom att spela i en klassisk Luleå Hockeydesignad tröja. Det känns extra bra då bytet har skett utifrån en bra dialog med våra medlemmar.

De nya matchställen innebär samtidigt att det kommer nya replikor till souvenirbutiken. Matchtröjor som är gångbara för både SHL och SDHL då det är samma design för bägge lagen. Lägg din beställning redan nu på shop.luleahockey.se.