Lördag Lör 29 Oktober Okt
Söndag Sön 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Tisdag Tis 15 November Nov
Onsdag Ons 16 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Söndag Sön 20 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Söndag Sön 27 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Söndag Sön 11 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Torsdag Tor 29 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan

Vårat Gäng centimeter från kvittering

1 oktober 2022 17:31
SHL

Det grinade emot för Luleå Hockey i matchen hemma mot Växjö. Vårat Gäng pressade på för en kvittering i slutet av matchen och var centimetrar från att utjämna men fick till slut se sig besegrade 1-2.


Spelet var rätt hyggligt från Luleå Hockeys sida i den första perioden, det vill säga när lagen spelade med fullt manskap. För perioden förstördes i mångt och mycket av utvisningar, fyra stycken för hemmalaget, och det var också i just powerplay som Växjö slog till knappa tre minuter från pausvilan.

I den andra perioden så hittade sedan Luleå Hockey rätt i numerärt överläge även om målet kom till på ett lite ovanligt sätt för att vara powerplay. Gästerna Växjö lyckades få till en spelvändning och kom i ett flygande anfall två mot en som dock inte resulterade i något mål. Istället kunde Vårat Gäng vända spelet, kom anfallandes tre mot en där Jack Connolly valde att skjuta själv och 1-1 lyste på tavlan. Efter kvitteringen tog hemmalaget över spelet men en puck-out-utvisning ställde till det då Växjö tog tillbaka ledningen genom ett nytt mål i powerplay.

I den tredje perioden jagade sedan Luleå Hockey kvittering och de allra bästa chanserna kom i slutet av matchen då man plockade ut målvakten för att spela sex mot fem. I matchens slutminuter etablerade hemmalaget spelet i offensiv zon och vid två tillfällen smet pucken strax utanför stolpen. Dessvärre kom inte Vårat Gäng närmare än så och gick förlorande ur matchen med 1-2.