• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Söndag Sön 25 Oktober Okt
Idag 31 Oktober Okt
Söndag Sön 1 November Nov
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov

VD-Blogg: Uppslutning i Norr

16 september 2020 13:19
Blogg

Känslorna just nu är minst sagt delade. Samtidigt som de efterlängtade hemmapremiärerna väntar i både SHL och SDHL till helgen så står föreningen inför den tuffaste ekonomiska utmaningen i föreningens historia. Glädjen är dock stor över att så många vill vara med och ta föreningen genom denna kris.


Luleå Hockey har valt väg med fullt fokus på att bidra med glädje och stolthet för hela Norrbotten och för alla som vill vara våra vänner. En ideell medlemsstyrd förening med en stor ungdomsverksamhet där vår strategi bygger på Utvecklingskraft. Vi har fortsatt fullt fokus på lika villkor mellan killar och tjejer. Och det är helt nödvändigt att vi hittar vägar så att hela länet är med oss på resan. Vi är fullständigt beroende av hela Norrbotten.

Vi känner just nu ett enormt starkt stöd bland både supportrar och företag. Ett stöd som vi tror bottnar sig i vår starka önskan att vara ett lag för hela Norrbotten – i kombination med att vi har hittar vår identitet som Utmanaren från Norr.

Utifrån det ekonomiska läget har många framfört önskemål om att vi skall tillhandahålla olika sätt att stötta föreningen. Vi har med anledning av detta lanserat följande:
- Hemmapasset till utvalda matchdagar
- Stödbiljetter för 50 kr/st till våra hemmamatcher
- Unik souvenirkollektion inför hemmapremiärerna

Hemmapasset är skapat för att vi ska få chansen att vara tillsammans en stund under matchdagar. Och ett sätt att samla alla våra vänner med säsongskort. En väg att känna samhörighet och gemenskap i en dyster tid.

Alla Ni som har köpt ett säsongskort har hjälpt föreningen på ett mycket bra sätt. Till alla Er, Stort Tack! Vi kommer på olika sätt försöka ge tillbaka och säkra att ni är nöjda. En del i detta är Hemmapasset.

Nu kraftsamlar vi tillsammans. Blir vi många som vill hjälpa föreningen genom denna kris så blir det betydligt enklare. Ingen kan göra allt men många tillsammans kan göra mycket. Världens vackraste förening behöver dig.

Vi gör det tillsammans!