• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Thyni Johansson och Töyrä inför helgens matcher

28 februari 2020 13:11
JUNIOR

Luleå Hockeys J20-lag spelar i helgen två hemmamatcher medan J18 åker på en bortaturné.


J20 tar sig an Brynäs på lördag och på söndag kommer Leksand på besök.
– Eftersom vi var spellediga förra helgen så har vi i veckan gått igenom alla grunderna i spelet, gnuggat lite forecheck, tränat på lugna urspel och så vidare. Så när vi i helgen är tillbaka på matchspåret igen är vi redo från start och bara kan spela ”ryggmärgs hockey” och inte behöver åka runt och tänka alltför mycket på isen. Helgens matcher kommer bli två tuffa och fartfyllda, med andra ord roliga matcher där vi kommer att behöva spela på vår toppnivå för att få med oss sex av sex möjliga poäng efter helgen, säger backen Albin Thyni Johansson.

Och J18 reser till huvudstaden för att ta sig an AIK och Lidingö.
– Det ska bli riktigt kul att åka iväg och spela två riktigt viktiga matcher för oss nu i helgen och för att vi ska vinna så måste vi fortsätta det jag tycker vi har gjort bra som lag nu på senaste tiden och det är vårt grundspel och det är det som gjort att vi vunnit mycket på senaste tiden som vi inte lyckades så bra med i början utav denna serie. Men det är bara att följa vårt grundspel att jobba hårt varje byte och att vi är noggranna i detaljerna så som vi varit på dem senaste matcherna för då kommer vi vara väldigt jobbiga att möta så det är det som krävs för att vinna båda matcherna i helgen, säger forwarden Henrik Töyrä.

I onsdags spelade också laget en målrik och svängig bortamatch mot MODO där slutresultatet blev hela 7-6 efter straffar till Öviks-laget.
– En väldigt svängig match som började tungt för vår del när vi släpper in tre mål och ligger under med 3-0 halvvägs in i första perioden men vi krigade oss tillbaka och matchen hade kunnat gå hur som helst egentligen efter att vi kvitterat och tagit ledningen två gånger om, men efter lite slarv så tappade vi det tillslut, men vi fick iallafall en poäng med oss.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.