• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Uppdatering kring Patrick Cehlin

12 oktober 2018 11:50
Nyhet

Inför fredagens träning berättade Patrick Cehlin för sina lagkamrater att han och föreningens Medical Team kommit fram till att han skall sjukskrivas fram till och med nyår, för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid.


Patrick Cehlin kom till Luleå Hockey inför säsongen 2017/2018 och imponerade med sina 14 mål och 10 assist på 36 matcher. Han fick dock en smäll mot huvudet och missade avslutningen av säsongen.

Inför den här säsongen har han sommartränat och även deltagit i flera försäsongsmatcher fram till dess han fick ytterligare en smäll mot huvudet i SHL-genrepet. Varefter han inte spelat några ytterligare matcher.

Under torsdagen träffade Patrick Cehlin representanter för LHF:s Medical Team och man enades om att sjukskriva honom till och med nyår för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid som hockeyspelare.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, General Manager
– Det är så klart väldigt tråkigt för Patrick att han är i den här situationen. Men det känns samtidigt bra att han och vårt Medical Team har fattat det här beslutet att sjukskriva honom fram till och med nyår så att han kan fokusera helt på sin rehabilitering och bli bra igen.

– När nu det här beslutet är fattat intensifieras vår omvärldsbevakning för att se över vilka spelare som finns tillgängliga för att stärka upp vårat lag. Vi har ingen tidtabell för detta utan det viktiga är att det blir bra för föreningen i det långa loppet.