• Huvudsponsorer

Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Tisdag Tis 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec

Uppdatering kring Patrick Cehlin

12 oktober 2018 11:50
Nyhet

Inför fredagens träning berättade Patrick Cehlin för sina lagkamrater att han och föreningens Medical Team kommit fram till att han skall sjukskrivas fram till och med nyår, för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid.


Patrick Cehlin kom till Luleå Hockey inför säsongen 2017/2018 och imponerade med sina 14 mål och 10 assist på 36 matcher. Han fick dock en smäll mot huvudet och missade avslutningen av säsongen.

Inför den här säsongen har han sommartränat och även deltagit i flera försäsongsmatcher fram till dess han fick ytterligare en smäll mot huvudet i SHL-genrepet. Varefter han inte spelat några ytterligare matcher.

Under torsdagen träffade Patrick Cehlin representanter för LHF:s Medical Team och man enades om att sjukskriva honom till och med nyår för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid som hockeyspelare.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, General Manager
– Det är så klart väldigt tråkigt för Patrick att han är i den här situationen. Men det känns samtidigt bra att han och vårt Medical Team har fattat det här beslutet att sjukskriva honom fram till och med nyår så att han kan fokusera helt på sin rehabilitering och bli bra igen.

– När nu det här beslutet är fattat intensifieras vår omvärldsbevakning för att se över vilka spelare som finns tillgängliga för att stärka upp vårat lag. Vi har ingen tidtabell för detta utan det viktiga är att det blir bra för föreningen i det långa loppet.