• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt

Uppdatering kring Patrick Cehlin

12 oktober 2018 11:50
Nyhet

Inför fredagens träning berättade Patrick Cehlin för sina lagkamrater att han och föreningens Medical Team kommit fram till att han skall sjukskrivas fram till och med nyår, för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid.


Patrick Cehlin kom till Luleå Hockey inför säsongen 2017/2018 och imponerade med sina 14 mål och 10 assist på 36 matcher. Han fick dock en smäll mot huvudet och missade avslutningen av säsongen.

Inför den här säsongen har han sommartränat och även deltagit i flera försäsongsmatcher fram till dess han fick ytterligare en smäll mot huvudet i SHL-genrepet. Varefter han inte spelat några ytterligare matcher.

Under torsdagen träffade Patrick Cehlin representanter för LHF:s Medical Team och man enades om att sjukskriva honom till och med nyår för att därefter göra en ny utvärdering om hans framtid som hockeyspelare.

Stefan ”Skuggan” Nilsson, General Manager
– Det är så klart väldigt tråkigt för Patrick att han är i den här situationen. Men det känns samtidigt bra att han och vårt Medical Team har fattat det här beslutet att sjukskriva honom fram till och med nyår så att han kan fokusera helt på sin rehabilitering och bli bra igen.

– När nu det här beslutet är fattat intensifieras vår omvärldsbevakning för att se över vilka spelare som finns tillgängliga för att stärka upp vårat lag. Vi har ingen tidtabell för detta utan det viktiga är att det blir bra för föreningen i det långa loppet.