Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Handla lokalt - Tillsammans för Norrbotten!

20 november 2020 10:12
Blogg

VD-blogg från Stefan Enbom med en tydlig uppmaning till oss alla inför julhandeln. Handla lokalt - Tillsammans för Norrbotten!


Vi har stängt vår arena, medan många av våra vänner just nu kämpar för att kunna hålla öppet i framtiden. Och på samma sätt som vi i Luleå Hockey behöver - och har fått ett fantastiskt stöd från våra vänner, så gäller det även stöd till det norrbottniska näringslivet. Speciellt nu i samband med julhandel, Black Friday och annat, där vi alla kan göra en viktig insats för Norrbotten genom att handla lokalt.

Just nu har vi ett näringsliv som i många delar kämpar för sin överlevnad, vilket märks tydligt hos ett antal av våra partners. Det är en utveckling som innebär att många av våra vänner i förlängningen riskerar att förlora sina affärer och sina jobb. Vilket inte skulle gynna någon av oss inför framtiden.

Vi har känt ett fantastiskt stöd från företag och allmänhet under den här säsongen, så vi vet verkligen vilken kraft att göra skillnad det finns bland våra vänner. Det är i ett sådant här läge som det känns än viktigare med vår devis: Vi gör det tillsammans!

Var med och bidra till en positiv framtid för länet genom att – i alla sammanhang det är möjligt – handla lokalt. Går det inte att besöka affärer så finns säkert alternativet att handla lokalt via nätet. Och när du planerar julklappsinköpen, försök hitta ett lokalt alternativ som gör att pengar stannar i Norrbotten och som därigenom säkrar arbetstillfällen för våra gemensamma vänner.

I Luleå Hockey försöker vi i alla lägen att göra det tillsammans med laget framför jaget. Nu hoppas vi att hela Norrbotten hjälps åt och stöttar varandra genom den här krisen så att vi alla kommer ut på andra sidan som vinnare i ett ännu starkare län.

Vi vet att det snart ljusnar, och då ska vi säkra att det fortfarande finns ett blomstrande näringsliv med bestående arbetstillfällen, kultur- och idrott som berikar våra liv samt restauranger och kaféer som vi kan mötas på. Kort sagt, ett fortsatt vinnande och attraktivt Norrbotten.

Vi gör det tillsammans!