• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Idag 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Tisdag Tis 5 Januari Jan

Handla lokalt - Tillsammans för Norrbotten!

20 november 2020 10:12
Blogg

VD-blogg från Stefan Enbom med en tydlig uppmaning till oss alla inför julhandeln. Handla lokalt - Tillsammans för Norrbotten!


Vi har stängt vår arena, medan många av våra vänner just nu kämpar för att kunna hålla öppet i framtiden. Och på samma sätt som vi i Luleå Hockey behöver - och har fått ett fantastiskt stöd från våra vänner, så gäller det även stöd till det norrbottniska näringslivet. Speciellt nu i samband med julhandel, Black Friday och annat, där vi alla kan göra en viktig insats för Norrbotten genom att handla lokalt.

Just nu har vi ett näringsliv som i många delar kämpar för sin överlevnad, vilket märks tydligt hos ett antal av våra partners. Det är en utveckling som innebär att många av våra vänner i förlängningen riskerar att förlora sina affärer och sina jobb. Vilket inte skulle gynna någon av oss inför framtiden.

Vi har känt ett fantastiskt stöd från företag och allmänhet under den här säsongen, så vi vet verkligen vilken kraft att göra skillnad det finns bland våra vänner. Det är i ett sådant här läge som det känns än viktigare med vår devis: Vi gör det tillsammans!

Var med och bidra till en positiv framtid för länet genom att – i alla sammanhang det är möjligt – handla lokalt. Går det inte att besöka affärer så finns säkert alternativet att handla lokalt via nätet. Och när du planerar julklappsinköpen, försök hitta ett lokalt alternativ som gör att pengar stannar i Norrbotten och som därigenom säkrar arbetstillfällen för våra gemensamma vänner.

I Luleå Hockey försöker vi i alla lägen att göra det tillsammans med laget framför jaget. Nu hoppas vi att hela Norrbotten hjälps åt och stöttar varandra genom den här krisen så att vi alla kommer ut på andra sidan som vinnare i ett ännu starkare län.

Vi vet att det snart ljusnar, och då ska vi säkra att det fortfarande finns ett blomstrande näringsliv med bestående arbetstillfällen, kultur- och idrott som berikar våra liv samt restauranger och kaféer som vi kan mötas på. Kort sagt, ett fortsatt vinnande och attraktivt Norrbotten.

Vi gör det tillsammans!