• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

J20 besegrade Timrå

22 november 2019 21:15
J20

Luleå Hockeys J20-lag vann kvällens hemmamatch mot Timrå med 2-1. Kalle Koivuniemi satte det avgörande målet tre minuter före full tid.


Gästerna ägde mest puck och var det spelförande laget i den första perioden. Men bra försvar och målvakt hos norrbottningarna gjorde att inga mål föll efter 20 spelade minuter.

Det blev en jämn, tät och ganska tillknäppt mittrond där det inte skapades så många riktigt heta målchanser. Två mål blev det dock och det var hemmalaget som tog ledningen då Ville Erixon vann pucken bakom målet, han hittade sen en fristående Isak Nordanståhl framför kassen som inte gjorde något misstag. Timrå kvitterade sen då Philip Pallin styrde in en backskott.

Det blev jämt och tätt även i den tredje perioden och matchen såg ut att gå till förlängning. Men tre minuter före full tid åkte Kalle Koivuniemi läckert rakt igenom Timrå-försvaret och avlossade ett skott som smet mellan benen på Timrå-målvakten. Luleå höll sen tätt och grejade tre nya, sköna och viktiga poäng i jakten på en plats i Top 10 efter nyår.