Förlängt med Stridh och Kyrö
Publicerad: 2020-10-01
Nyhet
Sedan tidigare har det varit klart med Thomas ”Bulan” Berglund som huvudtränare till och med säsongen 2022/2023 och nu är det klart att tränarteamet kommer vara intakt över samma tid.

Henrik Stridh har förlängt sitt avtal med Luleå Hockey till och med säsongen 2022/2023 och Roger Kyrö har gjort detsamma till och med säsongen 2023/2024.

Tränarkonstellationen med Bulan, Stridh och Kyrö är nu inne på sin fjärde säsong tillsammans. Under deras tre säsonger som tränare för Luleå Hockey har laget placerat sig 7:a, 2:a och 1:a i SHL.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Vi är extremt glada att kunna jobba vidare med en önskad kontinuitet i vårt ledarteam. Dom har gjort och gör ett väldigt bra jobb tillsammans och vi har ett väl fungerande samarbete inom sporten som det skall bli kul att bygga vidare på.

Henrik Stridh
– Det känns riktigt bra att vi redan nu kunnat komma överens om en fortsättning. Jag har sedan jag kom till Luleå för tre år sedan trivts fantastiskt bra med stan, föreningen och inte minst laget och mina härliga medarbetare i ledarstaben.

Roger Kyrö
– Redan från första stund tillsammans har vi haft en härlig kemi bland oss ledare, så det känns väldigt bra att vi kommer kunna fortsätta arbeta tillsammans. Förra säsongen avslutades alldeles för tidigt men gav oss ett väldigt tydligt mål för vad vi vill åstadkomma tillsammans under våren och framöver.

LHF Kommunikation Robert Hedlund