• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Kim Hirschovits till KHL

31 januari 2013 17:55

39 Elitseriematcher, 16 poäng och ett guld i European Trophy blev facit för den finske centern Kim Hirschovits tillsammans med Luleå Hockey innan han nu på övergångarnas sista dag blivit värvad av Dinamo Minsk i KHL.


– I hockeybranschen kan saker och ting ändras väldigt snabbt och nu står jag hastigt inför en ny utmaning med KHL. Jag är tacksam över att ha fått chansen att tillhöra Luleå Hockey och det främsta minnet var att få vara med och vinna European Trophy tillsammans med killarna, berättar Hirschovits.

– Jag vill samtidigt ta det här tillfället i akt och tacka fans, mina lagkamrater, tränare och alla runt laget som har tagit väl hand om mig. Jag gillar Luleå och har lärt mig mycket på dom här månaderna, avslutar Kim.

I och med detta så har Luleå Hockey minskat sin trupp med två spelare under dagen och vad som händer därefter vet nog bara sportchefen.

– Kim Hirschovits har fått en möjlighet att gå till KHL vilket vi sett positivt på utifrån att vi tidigare under säsongen tagit in Mika Pyörälä i laget och därmed anser oss ha både den bredd och kompetens på forwardssidan som vi känner behövs för att lyckas med våra sportsliga ambitioner den här säsongen.