• Huvudsponsorer

Fredag Fre 3 Januari Jan
Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb

Duo förlänger med Luleå Hockey

27 mars 2018 13:25
Nyhet

I en direktsändning av #lhflive informerade Stefan ”Skuggan” Nilsson att Luleå Hockey förlängt avtalen med både lagkapten Niklas Olausson och Joonas Jalvanti för de kommande säsongerna.


Niklas Olausson återvände till Luleå Hockey efter den förra säsongen, skrev ett ettårsavtal och vann den interna poängligan i SHL-spelet. Den 31-årige centern har nu skrivit ett nytt treårsavtal med Luleå Hockey.

Finske backen Joonas Jalvanti kom förra säsongen till Luleå Hockey efter spel med Jokerit i KHL. Han kom snabbt in i laget och snittade under säsongen över tjugo minuters speltid per match – vilket var tredje mest i laget. Han har skrivit på ett nytt tvåårsavtal.

Stefan ”Skuggan” Nilsson om kontraktsförlängningarna
– Som vi berättade efter säsongen så hade vi tre spelare från den gångna säsongen som vi önskade förlänga med. Det känns därför jättebra att vi nu kunnat komma överens med de två första av dom. Niklas Olausson gjorde en väldigt stark och bra höstsäsong men en axelskada gjorde att han inte kunde göra sig själv rättvisa under säsongsavslutningen. Han opereras nu under våren och vi ser fram emot att se honom göra en full säsong på högsta nivå 2018/2019.

– Joonas Jalvanti har växt fram som en av lagets mest stabila backar och hade tillsammans med Olausson bäst +/- i laget den gångna säsongen. En riktig lagspelare som även om hans främsta styrkor finns i defensiven så har han under säsongen visat sig vara en allround back som sätter igång spelet på ett effektivt sätt.

Niklas Olausson
– Det känns givetvis jättekul att förlänga med Luleå Hockey. Jag kom hem förra säsongen och skrev ett ettårsavtal utifrån att det var bäst för bägge parter då. Förhoppningen för framtiden är att vi skall fortsätta bygga på laget, för det är ännu en bit till dit vi vill vara. Vi måste samtidigt vara ödmjuka och inse att det inte är något som sker bara över en sommar. Målet är att vi skall bli ett stabilt topp-6-lag för klarar man det så har man goda chanser att vara med i rejser om SM-guldet.

Joonas Jalvanti
– Det känns jättebra att förlänga med Luleå Hockey. Jag har trivts fantastiskt bra sedan jag kom hit och ser verkligen fram emot de kommande två säsongerna där vi förhoppningsvis kan åstadkomma något riktigt bra med laget. Sedan jag kom hit i höstas har det fungerar jättebra med både klubben och den roll som jag har tilldelats i laget och förhoppningsvis kan jag spela ännu bättre nästa säsong när man fått en säsong med spelsystemet i kroppen.