• Huvudsponsorer

Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Fredag Fre 6 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

J20 besegrade Leksand

26 januari 2020 13:23
J20

Luleå Hockeys J20-lag vann dagens hemmamatch mot Leksand med 4-3 efter förlängning.


Hemmalaget förde spelet i den första perioden där man ägde mycket puck, men det var norrbottningarna som öppnade målskyttet fyra minuter in på matchen. William Hedlund trampade fart på högersidan och lyckades sen hitta nätet från en snäv vinkel. Trots Leksands spelövertag skapade man inte så många heta chanser och gästerna såg ut att kunna gå till pausvila med en ledning. Men två sena mål i perioden gjorde istället att Dala-laget vann den första perioden. Erik Hedlund fixade 2-1 trots hård uppvaktning av Luleå-försvarare. Och Nils Åman gjorde 2-1 efter ett fint passningsspel av hemmalaget i gästernas zon.

Leksand fick sen en bra start på mittronden då Andreas Thelander avlossade ett skott från blålinjen som hittade nätet tack vare bra trafik framför kassen. Halvvägs in på perioden reducerade norrbottningarna, Arvid Bäckström hittade Gustav Niklasson som direktsköt in 3-2. Det var sen jämt resten av perioden och två minuter före pausvilan lyckades Luleå kvittera då Andreas Nilsson sköt in en retur.

Det blev sen en jämn och tät tillställning i den tredje perioden. Inget av lagen lyckades näta och matchen gick till sudden. Och i förlängningen blev Philip Eriksen matchhjälte då han snyggt fintade bort målvakten och la in en backhand i öppen kasse.