• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Vi anar ett ljus i mörkret

22 januari 2021 14:59
Nyhet

Även om vi inte fått resultaten med oss i SHL-matcherna den här veckan känner vi en medvind i föreningen och anar ett ljus i mörkret. Luleå Hockey är en av Sveriges absolut bästa hockeyföreningar inom flertalet områden. Nu är det dags att blåsa till offensiv och med ett positivt sinne möta framtiden.


Stötta Vårat Gäng med stödbiljetter

Luleå Hockey har ett starkt stöd i hela Norrbotten och bland våra många vänner ute i landet. Ett stöd som kontinuerligt har ökat det senaste året. En viktig del i detta är att vi just nu är Sveriges bästa hockeyförening rent sportsligt. Vi har en fantastisk organisation som hela tiden överträffar våra förväntningar. Och att våra båda elitlag har en total vinstprocent på nästan 80% är väldigt glädjande att se.

En annan viktig del i ökat stöd är att vi under hela pandemin strävat efter att ta ansvar. En viktig del i detta är att vi direkt införde ett generellt köpstopp och låste budgeten för spelarkostnader. Vi har även jobbat en hel del med olika projekt i länet, exempelvis kampanjen ”Handla lokalt”. Allt för att vi tillsammans i länet skall klara pandemin tillsammans på bästa sätt.

Nu laddar vi för fullt för en positiv framtid. Målsättningen har hela tiden varit att komma ut på andra sidan som en långsiktig vinnare. Vi har stora förhoppningar att vi kommer att lyckas med detta. Många har blivit påminda om hur viktigt det är med Luleå Hockey som Utmanaren från Norrbotten som bidrar med glädje och stolthet. Vi har därför ett allt starkare stöd från massor av supportrar och näringslivet i Norrbotten.

Resan går nu vidare med full kraft. Vi ska fortsätta att vara en framgångsrik elitförening samtidigt som vi driver en stor ungdomsverksamhet för killar och tjejer. Luleå Hockey har även målsättningen att behålla ledartröjan inom dam- och tjejhockeyn i Europa.

Viktigast av allt är att vi tillsammans vårdar och utvecklar vår förening. Det är den samlade gemensamma kraften som gör det möjligt att lyckas med våra högt ställda mål. Därav vår ständiga strävan efter att säkra att alla våra vänner känner sig som en viktig del i världens finaste förening. Vi gör det tillsammans är ingen tom klyscha utan en naturlig del av vår identitet.

När jag skriver detta så ser jag människor strömma ut från arenan efter en första vecka med genomförda vaccineringar på Coop Norrbotten Arena. Det ger ett stort hopp för framtiden. En förhoppning att vi snart möts igen i arenan och får dela den härliga gemenskapen igen. Ni är alla gigantiskt saknade på våra läktare.

Vi gör det tillsammans!

Stötta Vårat Gäng med stödbiljetter