• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

Backtalang ansluter till hösten

28 november 2013 13:32

I onsdags presenterades den trupp som kommer att delta i Svenska Ishockeyförbundets Elitcamp för U16-spelare och där fanns tre Luleå Hockey-juniorer representerade. Men Luleå Hockey-anknytningen stannar inte där då backtalangen Linus Nässén, SDE Hockey Stockholm, kommer att börja på ishockeygymnasiet i Luleå nästa höst.


Skridskostark, stabil tvåvägsback med bra skott och bra spelsinne, det är den Stockholmsfostrade backens omdöme om sig själv och många drar också paralleller till Luleå Hockeys Johan Fransson.
- Vi har kanske några liknelser Johan och jag. Jag har försökt kolla på hur han spelar och jag tycker själv att jag tagit till mig av hans spelsätt också, säger Linus Nässén som nu får chansen att träffa Fransson lite oftare i och med flytten till Luleå till höstterminen 2014.
- Jag fick ett bra intryck av hockeygymnasiet i Luleå. Det verkar välorganiserat och känns som det bästa alternativet för mig. Stefan ”Skuggan” Nilsson gav ett bra intryck och så ska det också bli kul att flytta. Det kommer att bli en upplevelse.

Linus som har Norrtälje IK som moderklubb spelar för närvarande U16-hockey med Stockholmsbaserade SDE Hockey och tidigare i höstas representerade han Stockholm Nord i TV-pucken. Här närmast väntar Elitcampen för U16-spelare i december där han får chansen att träffa några av sina blivande lagkamrater.
- Det är jättestort att bli uttagen till landslagslägret men nu gäller att man kör ännu hårdare. Man kan inte lugna sig nu bara för att man är uttagen utan nu måste man kämpa ännu hårdare och göra ännu bättre ifrån sig så man får vara med i fortsättningen också, avslutar Linus Nässén.