Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

LHF/MSSK nollade Linköping

2 februari 2019 14:11
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot Linköping med 4-0. En riktigt stabil insats från hemmalaget i grundseriens sista match.


Matchen började med ett gäng utvisningar där norrbottningarna fick ett numerärt överläge och gästerna två. Men inga mål föll i den spelformen och när det blev fem mot fem spel var det LHF/MSSK som tog tag i taktpinnen vilket man också fick utdelning för. Emma Nordin pangade in 1-0 med ett hårt slagskott och Petra Nieminen satte 2-0 efter ett vackert anfall.

Hemmalaget var det spelförande laget även i mittronden där det också var måna utvisningar, men precis som i den första perioden föll inga mål i den spelformen i den andra heller. Ett mål gjordes dock och såklart var det skyttedrottningen Emma Nordin som fixade 3-0 med ett direktskott efter ett fint pass från Chiho Osawa.

Det var norrbottningarna för hela slanten i den tredje perioden där Linköping knappt fick låna pucken. Hemmalaget spelade bra försvarsspel och stängde ner matchen genom att fortsätta anfalla och skapa chanser. Michelle Karvinen fastställde slutresultatet till 4-0 med en individuell prestation där hon snyggt sprätte upp pucken i nättaket. Härlig seger i grundseriens sista match och nu väntar ett landslagsuppehåll innan det är dags för slutspelet.