• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Söndag Sön 7 April Apr
Tisdag Tis 9 April Apr
Torsdag Tor 11 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Måndag Mån 15 April Apr
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Lördag Lör 31 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt

LHF/MSSK nollade Linköping

2 februari 2019 14:11
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot Linköping med 4-0. En riktigt stabil insats från hemmalaget i grundseriens sista match.


Matchen började med ett gäng utvisningar där norrbottningarna fick ett numerärt överläge och gästerna två. Men inga mål föll i den spelformen och när det blev fem mot fem spel var det LHF/MSSK som tog tag i taktpinnen vilket man också fick utdelning för. Emma Nordin pangade in 1-0 med ett hårt slagskott och Petra Nieminen satte 2-0 efter ett vackert anfall.

Hemmalaget var det spelförande laget även i mittronden där det också var måna utvisningar, men precis som i den första perioden föll inga mål i den spelformen i den andra heller. Ett mål gjordes dock och såklart var det skyttedrottningen Emma Nordin som fixade 3-0 med ett direktskott efter ett fint pass från Chiho Osawa.

Det var norrbottningarna för hela slanten i den tredje perioden där Linköping knappt fick låna pucken. Hemmalaget spelade bra försvarsspel och stängde ner matchen genom att fortsätta anfalla och skapa chanser. Michelle Karvinen fastställde slutresultatet till 4-0 med en individuell prestation där hon snyggt sprätte upp pucken i nättaket. Härlig seger i grundseriens sista match och nu väntar ett landslagsuppehåll innan det är dags för slutspelet.