• Huvudsponsorer

Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Idag 12 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Söndag Sön 24 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Fredag Fre 6 December Dec

LHF/MSSK nollade Linköping

2 februari 2019 14:11
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot Linköping med 4-0. En riktigt stabil insats från hemmalaget i grundseriens sista match.


Matchen började med ett gäng utvisningar där norrbottningarna fick ett numerärt överläge och gästerna två. Men inga mål föll i den spelformen och när det blev fem mot fem spel var det LHF/MSSK som tog tag i taktpinnen vilket man också fick utdelning för. Emma Nordin pangade in 1-0 med ett hårt slagskott och Petra Nieminen satte 2-0 efter ett vackert anfall.

Hemmalaget var det spelförande laget även i mittronden där det också var måna utvisningar, men precis som i den första perioden föll inga mål i den spelformen i den andra heller. Ett mål gjordes dock och såklart var det skyttedrottningen Emma Nordin som fixade 3-0 med ett direktskott efter ett fint pass från Chiho Osawa.

Det var norrbottningarna för hela slanten i den tredje perioden där Linköping knappt fick låna pucken. Hemmalaget spelade bra försvarsspel och stängde ner matchen genom att fortsätta anfalla och skapa chanser. Michelle Karvinen fastställde slutresultatet till 4-0 med en individuell prestation där hon snyggt sprätte upp pucken i nättaket. Härlig seger i grundseriens sista match och nu väntar ett landslagsuppehåll innan det är dags för slutspelet.