• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

LHF/MSSK nollade Linköping

2 februari 2019 14:11
SDHL

Luleå Hockey/MSSK vann dagens hemmamatch mot Linköping med 4-0. En riktigt stabil insats från hemmalaget i grundseriens sista match.


Matchen började med ett gäng utvisningar där norrbottningarna fick ett numerärt överläge och gästerna två. Men inga mål föll i den spelformen och när det blev fem mot fem spel var det LHF/MSSK som tog tag i taktpinnen vilket man också fick utdelning för. Emma Nordin pangade in 1-0 med ett hårt slagskott och Petra Nieminen satte 2-0 efter ett vackert anfall.

Hemmalaget var det spelförande laget även i mittronden där det också var måna utvisningar, men precis som i den första perioden föll inga mål i den spelformen i den andra heller. Ett mål gjordes dock och såklart var det skyttedrottningen Emma Nordin som fixade 3-0 med ett direktskott efter ett fint pass från Chiho Osawa.

Det var norrbottningarna för hela slanten i den tredje perioden där Linköping knappt fick låna pucken. Hemmalaget spelade bra försvarsspel och stängde ner matchen genom att fortsätta anfalla och skapa chanser. Michelle Karvinen fastställde slutresultatet till 4-0 med en individuell prestation där hon snyggt sprätte upp pucken i nättaket. Härlig seger i grundseriens sista match och nu väntar ett landslagsuppehåll innan det är dags för slutspelet.