Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Idag 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Onsdag Ons 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt

ET-biljetterna ute nu!

31 juli 2013 10:15

Äntligen går det köpa biljetter till Luleå Hockeys fyra hemmamatcher i European Trophy. Så var så snabb som du bara kan för att få de allra bästa platserna!


Med en ny biljettleverantör för den kommande säsongen så är det en ny adress som gäller för dina biljettköp - därför rekommenderar vi att du gör ett bokmärke för adressen lhf.ebiljett.nu.

Biljetterna till hemmamatcherna i European Trophy kostar 100 kr/st för sittplats och 50 kr/st för ståplats. Det är numrerade platser, så ju tidigare du gör ditt köp desto bättre möjlighet har du att välja den plats som du helst vill sitta på.

Vi rekommenderar vidare att du väljer mobilbiljett när du kommer så långt in i köp-processen. Då får du ett e-post med biljetten som du sedan kan visa upp i din smartphone när du kommer till Coop Norrbotten Arena, så slipper du skriva ut biljetten i förväg.

Tyvärr är det bara via ovanstående hemsida som dessa biljetter säljs just nu - då biljettskrivarna till det nya systemet inte levererats till kontoret eller souvenirbutiken ännu. Vi ber att få återkomma när det är genomfört.

När det gäller träningsmatchen mot Björklöven nästa söndag 11/8 är inträdet 100 kr/vuxen och 50 kr/ungdom. Det kommer vara fri placering och biljetterna köps i biljettluckan till Coop Norrbotten Arena. Till denna match gäller säsongskorten som fritt inträde.