Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Luleå Hockey föll i derbyt

2 november 2021 21:32
SHL

Luleå Hockey föll i säsongens första derby mot Skellefteå med 5-2 under tisdagen. Detta efter att man släppt in tre mål i den tredje perioden.


Luleå Hockey gjorde en riktigt bra första period och gjorde goda prestationer i alla spelmoment. Norrbottningarna öppnade också målskyttet i den första perioden genom Daniel Sondell som tog in pucken i offensiv zon och klev fram hela vägen mot mål och till 0-1. Gästerna hade också bud på fler mål i den första perioden där man bland annat hade ett friläge och ett skott i ramverket men dessvärre stannade ledningen vid ett mål.

I den andra perioden öppnade Skellefteå piggt och inom åtta minuter hade hemmalaget både utjämnat och vänt på matchen. Luleå Hockey å sin sida hade svårt att få fart på skridskorna och ägna större delen av perioden till att streta emot men fick till en viktig reducering till 2-2 genom Joonas Rask, knappt två minuter från andra pausvilan.

Den tredje perioden blev sedan inget vidare för Luleå Hockey som släppte in tre mål på tio minuter och tappade med det matchen. 5-3 blev det till Skellefteå och nu får norrbottningarna vända tillbaka för matcher i Coop Norrbotten Arena både torsdag och lördag.