Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Lassinantti tangerade Myllys klubbrekord

28 december 2021 21:41
SHL

Joel Lassinantti storspelade borta mot Färjestad under tisdagen, räddade samtliga 29 skott och höll nollan för 35: e gången i Luleå Hockey. Med det tangerar Lassinantti Jarmo Myllys 20 år gamla klubbrekord i antal hållna nollor.


Det var en match med många positiva sekvenser och insatser att lyfta fram då Luleå Hockey bortabesegrade Färjestad med 8-0 under tisdagen. Men kvällens mest lysande stjärna var målvakten Joel Lassinantti som höll nollan för 35: e gången i Luleå Hockey och tangerade Jarmo Myllys tjugo år gamla klubbrekord. Lassinantti stod för en högklassig insats i målet med flera fina reflexräddningar varvet med ett stabilt och lugnt spel. En insats värdig för tangerat klubbrekord.

Matchen i sig var annars, tro det eller ej, till större delen spelmässigt jämn där Luleå Hockey var mer rejäla i defensiven samtidigt som man visade prov på hög effektivitet. 1-0 efter första perioden, Jonas Berglund med en puck som studsade in via ansiktet i numerärt underläge, blev sedan till 3-0 i den andra perioden genom dubbla fullträffar från Pontus Andreasson.

I den tredje perioden var det sedan proppen ur i ketchupflaskan då Luleå Hockey visade upp kirurgisk precision med fem mål på sex skott signerat, Komarek, Brännström, Omark och Emanuelsson. Men kvällen tillhörde som sagt jubilaren Joel Lassinantti.