• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Måndag Mån 12 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Mars Mar
Fredag Fre 16 Mars Mar
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt

Nyförvärv till Marknad och Försäljning

30 mars 2017 13:05
marknad

Luleå Hockey har rekryterat Andreas Selberg som ny företagssäljare. Andreas börjar sitt jobb på Luleå Hockey inom kort och kommer närmast från Norrbottens Media där han jobbat som mediasäljare.


Inom Luleå Hockey pågår ett intensivt arbete med att stärka föreningens varumärke. En viktig del i detta är att fördjupa och förbättra samarbetet med våra sponsorer. Föreningen har därför beslutat att förstärka resurserna inom detta område genom att rekrytera en ny medarbetare. Vilket innebär att vi som förening kan ge än bättre service till alla våra partners.

Andreas jobbar just nu som mediesäljare/konsulent på Norrbottens Media. Där hjälper han företag med marknadsföring och säljer annonsplatser. Han skriver även krönikor och har varit programledare för både musikprogram och direktsända hockeysändningar. Dessutom har Andreas ett förflutet som musiker och har vid några tillfällen spelat med BDA-orkestern.

Stefan Enbom, VD

– Det passar jättebra att vi rekryterat Andreas Selberg som ett nyförvärv till marknadssidan på Luleå Hockey. Han har rätt kompetens/personlighet, erfarenhet av jobbet och i grunden ett stort Luleå Hockey-hjärta. Detta är tre parametrar som gör att vi tror att Andreas kommer göra riktigt bra ifrån sig redan under sin rookiesäsong.

Andreas Selberg, företagssäljare

– Att få jobba med sitt drömjobb är få förunnat. Nu har jag fått den chansen. Alla som känner mig vet att mitt hjärta bultar för Luleå Hockey. Därför är jag oerhört stolt och glad över att få representera min förening som företagssäljare och jag hoppas kunna bidra med både energi och kreativitet. För mig finns det bara ett läge och det är 110%.

Jobbar du på ett företag som inte är partner med Luleå Hockey? Ta då kontakt med [email protected] så kommer vi gärna och presenterar hur vi båda kan ha nytta av ett framtida samarbete.