Välkommen Filip Hållander!
Publicerad: 2019-04-29
#lhflive
På måndagsförmiddagen berättade Stefan ”Skuggan” Nilsson i #lhflive att stortalangen Filip Hållander valt att flytta norrut för att spela med Luleå Hockey den kommande säsongen.

Filip Hållander gjorde 7 mål och 14 assist under sin första SHL-säsong och var därefter näst bäste poängplockare för Timrå i deras kvalspel med 5 mål och 3 assist på 7 matcher.

Stefan ”Skuggan” Nilsson
– Det känns jättebra att en supertalang som Filip ser Luleå Hockey som ett bra ställe för sin fortsatta utveckling. Han har potentialen att bli en mycket bra hockeyspelare, är bra på skridskorna, tar raka vägen mot mål och besitter en hög arbetskapacitet som gör att han kommer passa in väl i vårt sätt att spela hockey.

Filip Hållander
– Det känns jättebra att fortsätta min utveckling som hockeyspelare tillsammans med Luleå Hockey. Jag såg dom mycket under den gångna säsongen och blev imponerad av deras sätt att spela som ett kollektiv under ledning av Bulan – något som jag tror kommer passa mig riktigt bra.

– För den som inte har koll på mig som spelare så är jag en skridskostark forward som jobbar hårt och som gillar att ta pucken mot mål och gärna petar in några puckar när jag tagit mig dit.

Filip Hållander kommer spela för Luleå Hockey i tröja 51.

LHF Kommunikation Robert Hedlund