• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Idag 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Inför sista omgången

14 mars 2019 08:40
Nyhet

I kväll spelas den sista omgången av SHL 2018/2019 och det är nu det skall avgöras om Luleå Hockey blir seriesegrare eller tvåa efter Färjestad. Kom och se när vi går för seger!


Förutsättningarna är dessa när det gäller jakten på seriesegern...
- Färjestad leder serien på 100 poäng och 52 plusmål
- Luleå Hockey ligger tvåa på 98 poäng och 37 plusmål

Även om det är teoretiskt möjligt så är det otroligt att Luleå Hockey skulle ta ikapp Färjestads plusmål under den sista omgången. Det krävs med andra ord att Luleå Hockey tar tre poäng hemma mot Växjö i den sista omgången och att Djurgården samtidigt bortabesegrar Färjestad på ordinarie tid.

Utifrån att vi redan är klara för att komma topp-2 i serien så har vi inget att förlora inför kvällens omgång utan det är bara seger som gäller.

Våra motståndare Växjö ligger just nu på en femteplats i tabellen - två poäng efter Djurgården. Det betyder att både vår och Färjestads motståndare har allt att spela för i kväll vilket borgar för en härlig och spännande slutomgång innan SM-slutspelet sätter igång.

Vill du vara med och heja fram laget när de gör sitt i jakten på seriesegern så är du välkommen till Coop Norrbotten Arena i kväll. Nedsläpp 19:00 och som vanligt hittar du biljetterna på biljett.luleahockey.se.

Fredag 22/3 kl 19:00 spelas den första slutspelsmatchen för Luleå Hockey i jakten på Le Mat - vilka som kommer stå för motståndet avgörs i de kommande åttondelsfinalerna och inför sista omgången finns det flera olika utfall på vilka lag som hamnar där.