• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov

Inför sista omgången

14 mars 2019 08:40
Nyhet

I kväll spelas den sista omgången av SHL 2018/2019 och det är nu det skall avgöras om Luleå Hockey blir seriesegrare eller tvåa efter Färjestad. Kom och se när vi går för seger!


Förutsättningarna är dessa när det gäller jakten på seriesegern...
- Färjestad leder serien på 100 poäng och 52 plusmål
- Luleå Hockey ligger tvåa på 98 poäng och 37 plusmål

Även om det är teoretiskt möjligt så är det otroligt att Luleå Hockey skulle ta ikapp Färjestads plusmål under den sista omgången. Det krävs med andra ord att Luleå Hockey tar tre poäng hemma mot Växjö i den sista omgången och att Djurgården samtidigt bortabesegrar Färjestad på ordinarie tid.

Utifrån att vi redan är klara för att komma topp-2 i serien så har vi inget att förlora inför kvällens omgång utan det är bara seger som gäller.

Våra motståndare Växjö ligger just nu på en femteplats i tabellen - två poäng efter Djurgården. Det betyder att både vår och Färjestads motståndare har allt att spela för i kväll vilket borgar för en härlig och spännande slutomgång innan SM-slutspelet sätter igång.

Vill du vara med och heja fram laget när de gör sitt i jakten på seriesegern så är du välkommen till Coop Norrbotten Arena i kväll. Nedsläpp 19:00 och som vanligt hittar du biljetterna på biljett.luleahockey.se.

Fredag 22/3 kl 19:00 spelas den första slutspelsmatchen för Luleå Hockey i jakten på Le Mat - vilka som kommer stå för motståndet avgörs i de kommande åttondelsfinalerna och inför sista omgången finns det flera olika utfall på vilka lag som hamnar där.