Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Inför sista omgången

14 mars 2019 08:40
Nyhet

I kväll spelas den sista omgången av SHL 2018/2019 och det är nu det skall avgöras om Luleå Hockey blir seriesegrare eller tvåa efter Färjestad. Kom och se när vi går för seger!


Förutsättningarna är dessa när det gäller jakten på seriesegern...
- Färjestad leder serien på 100 poäng och 52 plusmål
- Luleå Hockey ligger tvåa på 98 poäng och 37 plusmål

Även om det är teoretiskt möjligt så är det otroligt att Luleå Hockey skulle ta ikapp Färjestads plusmål under den sista omgången. Det krävs med andra ord att Luleå Hockey tar tre poäng hemma mot Växjö i den sista omgången och att Djurgården samtidigt bortabesegrar Färjestad på ordinarie tid.

Utifrån att vi redan är klara för att komma topp-2 i serien så har vi inget att förlora inför kvällens omgång utan det är bara seger som gäller.

Våra motståndare Växjö ligger just nu på en femteplats i tabellen - två poäng efter Djurgården. Det betyder att både vår och Färjestads motståndare har allt att spela för i kväll vilket borgar för en härlig och spännande slutomgång innan SM-slutspelet sätter igång.

Vill du vara med och heja fram laget när de gör sitt i jakten på seriesegern så är du välkommen till Coop Norrbotten Arena i kväll. Nedsläpp 19:00 och som vanligt hittar du biljetterna på biljett.luleahockey.se.

Fredag 22/3 kl 19:00 spelas den första slutspelsmatchen för Luleå Hockey i jakten på Le Mat - vilka som kommer stå för motståndet avgörs i de kommande åttondelsfinalerna och inför sista omgången finns det flera olika utfall på vilka lag som hamnar där.