• Huvudsponsorer

Lördag Lör 4 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Onsdag Ons 8 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Fredag Fre 24 Januari Jan
Idag 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb

SHL-kontrakt för Jesper Wallstedt

29 november 2019 13:38
Nyhet

Under fredagen blev det klart att nyblivne 17-årige framtidsmålvakten Jesper Wallstedt skrivit ett SHL-kontrakt med Luleå Hockey som gäller till och med säsongen 2021/2022.


Jesper Wallstedt kom inför säsongen 2018/2019 till Luleå Hockey för att gå hockeygymnasiet och för att ytterligare utvecklas som målvakt tillsammans med våra kompetenta målvaktstränare. Under den första säsongen var han med och tog brons i U17-VM och guld i U18-VM.

I J20 SuperElit den här säsongen så ligger Jesper med i den absoluta toppen bland målvakter i hela serien, även om han tävlar mot spelare som kan vara över två år äldre än vad han själv är.

Stefan Nilsson, General Manager
– Jesper är en supertalang som just nu rankas som en av världens bästa målvakter i sin årskull. Förutom att han har bra spelförståelse, placeringsförmåga och snabba reaktioner så är han samtidigt väldigt lugn i sitt spel och har en härlig vilja att hela tiden bli bättre och att fortsätta utvecklas.

Jesper Wallstedt, målvakt

  • Det känns väldigt ärofyllt att ha fått skriva sitt första SHL-kontrakt med Luleå Hockey. Jag är otroligt glad över att det hårda jobb som jag har lagt ner hittills har börjat betala sig. Nu kommer jag fortsätta göra mitt bästa varje dag om det så är med J20 eller med herrlaget. För jag vill alltid tävla och utvecklas.

– Det var ett svårt att beslut att flytta norrut för min fortsatta utveckling, men jag är oerhört glad över att det har blivit så bra. Jag trivs superbra och lite över ett år senare känns nästan Luleå mer som hemma än vad Västerås gör. Mina utvecklingsmöjligheter här är enorma och att det bara är upp till mig själv hur bra jag vill bli.