• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 November Nov
Fredag Fre 13 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Söndag Sön 13 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 19 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Tisdag Tis 29 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec

SHL-kontrakt för Jesper Wallstedt

29 november 2019 13:38
Nyhet

Under fredagen blev det klart att nyblivne 17-årige framtidsmålvakten Jesper Wallstedt skrivit ett SHL-kontrakt med Luleå Hockey som gäller till och med säsongen 2021/2022.


Jesper Wallstedt kom inför säsongen 2018/2019 till Luleå Hockey för att gå hockeygymnasiet och för att ytterligare utvecklas som målvakt tillsammans med våra kompetenta målvaktstränare. Under den första säsongen var han med och tog brons i U17-VM och guld i U18-VM.

I J20 SuperElit den här säsongen så ligger Jesper med i den absoluta toppen bland målvakter i hela serien, även om han tävlar mot spelare som kan vara över två år äldre än vad han själv är.

Stefan Nilsson, General Manager
– Jesper är en supertalang som just nu rankas som en av världens bästa målvakter i sin årskull. Förutom att han har bra spelförståelse, placeringsförmåga och snabba reaktioner så är han samtidigt väldigt lugn i sitt spel och har en härlig vilja att hela tiden bli bättre och att fortsätta utvecklas.

Jesper Wallstedt, målvakt

  • Det känns väldigt ärofyllt att ha fått skriva sitt första SHL-kontrakt med Luleå Hockey. Jag är otroligt glad över att det hårda jobb som jag har lagt ner hittills har börjat betala sig. Nu kommer jag fortsätta göra mitt bästa varje dag om det så är med J20 eller med herrlaget. För jag vill alltid tävla och utvecklas.

– Det var ett svårt att beslut att flytta norrut för min fortsatta utveckling, men jag är oerhört glad över att det har blivit så bra. Jag trivs superbra och lite över ett år senare känns nästan Luleå mer som hemma än vad Västerås gör. Mina utvecklingsmöjligheter här är enorma och att det bara är upp till mig själv hur bra jag vill bli.