• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

SHL-kontrakt för Jesper Wallstedt

29 november 2019 13:38
Nyhet

Under fredagen blev det klart att nyblivne 17-årige framtidsmålvakten Jesper Wallstedt skrivit ett SHL-kontrakt med Luleå Hockey som gäller till och med säsongen 2021/2022.


Jesper Wallstedt kom inför säsongen 2018/2019 till Luleå Hockey för att gå hockeygymnasiet och för att ytterligare utvecklas som målvakt tillsammans med våra kompetenta målvaktstränare. Under den första säsongen var han med och tog brons i U17-VM och guld i U18-VM.

I J20 SuperElit den här säsongen så ligger Jesper med i den absoluta toppen bland målvakter i hela serien, även om han tävlar mot spelare som kan vara över två år äldre än vad han själv är.

Stefan Nilsson, General Manager
– Jesper är en supertalang som just nu rankas som en av världens bästa målvakter i sin årskull. Förutom att han har bra spelförståelse, placeringsförmåga och snabba reaktioner så är han samtidigt väldigt lugn i sitt spel och har en härlig vilja att hela tiden bli bättre och att fortsätta utvecklas.

Jesper Wallstedt, målvakt

  • Det känns väldigt ärofyllt att ha fått skriva sitt första SHL-kontrakt med Luleå Hockey. Jag är otroligt glad över att det hårda jobb som jag har lagt ner hittills har börjat betala sig. Nu kommer jag fortsätta göra mitt bästa varje dag om det så är med J20 eller med herrlaget. För jag vill alltid tävla och utvecklas.

– Det var ett svårt att beslut att flytta norrut för min fortsatta utveckling, men jag är oerhört glad över att det har blivit så bra. Jag trivs superbra och lite över ett år senare känns nästan Luleå mer som hemma än vad Västerås gör. Mina utvecklingsmöjligheter här är enorma och att det bara är upp till mig själv hur bra jag vill bli.