• Huvudsponsorer

Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Tisdag Tis 22 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Offensivare Luleå Hockey. Det är SANT.

15 augusti 2019 12:05
SANT

Luleå Hockey har deltidsanställt två starka kvinnliga förebilder som ambassadörer för SANT-projektet, föreningens arbete med socialt ansvar och för att verka för lika villkor mellan killar och tjejer.


Det innebär att Johanna Fällman och Emma Nordin kommer jobba aktivt för att påverka attityder och beteenden och därigenom bidra till ett ännu attraktivare län.

Luleå Hockey är helt beroende av att verka i ett modernt, attraktivt, inkluderande och jämställt län med tillväxt. Föreningen har därför ambitioner att på olika sätt bidra till att skapa ett ännu attraktivare samhälle.

Föreningens arbete med socialt engagemang i länet sker via konceptet SANT - Socialt Ansvar i Norr Tillsammans - ett koncept som lanserades hösten 2017 utifrån föreningens ambitioner att

• Ta ett större socialt ansvar i samhället
• Verka för lika villkor mellan killar och tjejer
• Verka för respekt mellan killar och tjejer och ”Schysst kompis”

Målsättningen med arbetet är huvudsakligen att positivt påverka attityder kring jämställdhet i länet samt uppmuntra respektfull gemenskap mellan killar och tjejer.

För att ytterligare tillföra resurser till detta arbete så har föreningen deltidsanställt två starka förebilder i Johanna Fällman och Emma Nordin. Som i huvudsak kommer verka som utbildare och förebilder gentemot länets skolor och hockeylag.

Stefan Enbom, VD för Luleå Hockey
– Föreningen vill verkligen vara med och bidra till att tjejer får chansen i ett attraktivt Norrbotten och därigenom även bidra till ett modernt och inkluderande samhälle. Det känns därför fantastiskt bra att vi kan växla upp tempot i detta arbete med att deltidsanställa Johanna och Emma som är fantastiska förebilder både på och utanför isen och som vi är mycket stolta över att ha i vår förening.

Johanna Fällman och Emma Nordin, SANT-ambassadörer
– Utifrån att idrott skall vara för alla så känns det både roligt och ärofyllt att vi nu får chansen att jobba med dessa viktiga frågor kring lika villkor och respekt mellan killar och tjejer för både Luleå Hockey och Norrbotten. Ett initiativ som känns både viktigt och nödvändigt för att vi ska kunna leva i ett inkluderande samhälle.