Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Sellgren återvänder till Norrbotten

1 juli 2022 12:55
SHL

Nu är det klart att Jesper Sellgren återvänder till Luleå Hockey och kommer förstärka vår backsida de kommande 3 säsongerna.


Jesper Sellgren spelade för Luleå Hockey säsongerna 2018/19 och 2019/20, där han gjorde ett mycket positivt intryck – framför allt i backpar tillsammans med Erik Gustafsson. Totalt blev det 14 mål och 28 assist på 109 matcher för Vårat Gäng i SHL och SM-slutspelet.

Därefter skrev han kontrakt med Carolina Hurricanes organisation, varifrån han lånades ut till Frölunda under säsongen 2020/2021.

Förra säsongen spelade han med Chicago Wolves i AHL där han vann mästerskapet för andra gången i sin karriär (han avslutade säsongen 2018/19 med att spela AHL-slutspelet med samma lag).

Stefan ”Skuggan” Nilsson, GM

- Med Jesper Sellgren vet vi att vi får in en väldigt bra back i laget. En spelare som har utvecklats ytterligare sedan han senast var hos oss och som fortfarande har utrymme för att bli ännu bättre. Dessutom vet vi redan nu att han fungerar mycket väl i vårt sätt att spela, så det skall bli kul att se honom tillbaka i Norrbotten igen.

Jesper Sellgren

- Jag ser verkligen fram emot att flytta upp till Norrbotten och få spela med stålmannen på bröstet igen. Jag trivdes väldigt bra senast jag spelade för Luleå Hockey och kommer göra allt jag kan för att bidra till att vi skall kunna ta det sista steget och gå hela vägen.

Jesper Sellgren kommer spela för Luleå Hockey i tröja 23.