Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Förlängt med Hoegh-Persson!

12 april 2022 14:15
Nyhet

I dagens #lhflive berättade sportchef Mikael Forsberg att Josefine Hoegh-Persson förlängt sitt kontrakt med Luleå Hockey/MSSK. Vilket innebär att hon till hösten spelar sin sjunde raka säsong för Vårat Gäng.


Josefine Hoegh-Persson kom till Luleå Hockey/MSSK inför säsongen 2016/2017 och har sedan dess spelat 247 matcher för oss i SDHL och SM-slutspelet och har på dom matcherna samlat på sig 65 mål och 75 assist och tagit 4 SM-guld tillsammans med laget. Den gångna säsongen var hennes främsta poängmässigt i SDHL.

Mikael Forsberg

- Det är otroligt roligt att vi får behålla vår danska virvelvind. Hon bidrar alltid med en god energi i sitt spel. En powerforward som kan göra det oväntade och som använder sin fina skridskoåkning för att hjälpa laget. Josefine är en spelare som alltid tävlar och som varit väldigt användbar för oss under säsongen där hon fått spela på flera olika positioner. En bra spelare som dessutom är väldigt nyttig i numerära underlägen.

Josefine Hoegh-Persson

- Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta spela med Luleå Hockey, som jag är både otroligt stolt och tacksam över att få vara en del av. En förening som verkligen satsar på tjej- och damhockeyn och som har fantastiska fans som alltid står bakom oss.

- Det känns som att jag fortsatt att utvecklas som hockeyspelare och jag ser verkligen fram emot att fortsätta den resan även kommande säsong. Och att fortsätta ha roligt ute på isen, för det är då man spelar som allra bäst. Och så klart att vi skall tävla om SM-guldet än en gång.

- Den gångna säsongen var väldigt tuff som spelare. Inte minst för det som krävts mentalt och fysiskt för att hantera alla landskamper med VM, OS-kval och själva OS-turneringen. Men framför allt att kom samman och vann SM-guldet tillsammans, även om vi inte var favoriter den här gången. För det är jag så otroligt stolt över hela laget!

Kontraktet är skrivet på 1+1 säsonger.