Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Luleå Hockey nollat i Karlstad

2 mars 2017 21:43

Luleå Hockey hade en lovande start på matchen borta mot Färjestad men lyckades inte förvalta sina chanser. Istället kunde hemmalaget dra ifrån till 3-0 i den andra perioden som till slut blev 5-0 efter full tid.


Det här var verkligen inte Luleå Hockeys match. Norrbottningarna öppnade visserligen den första perioden riktigt bra och skapade en hel radda med målchanser där man bland annat hade två frilägen samt ett stolpskott bland de hetare lägena. Men puckuslingen ville inte in och typiskt nog gjorde istället Färjestad matchens första mål 19 sekunder från pausvilan på en puck som studsade in via en Luleå-back.

I den andra perioden lyfte sig Färjestad och gjorde 2-0 i powerplay efter en omdiskuterad Luleå Hockey-utvisning och i slutet av perioden utökade värmlänningarna ledningen med ytterligare ett mål. Med 3-0 i baken var uppförsbacken brant inför den tredje perioden och gästerna lyckades aldrig samla kraft för att äta ikapp underläget. Istället föll man med slutsiffrorna 5-0 efter två nya mål från hemmalaget i den tredje perioden.

Med tre omgångar kvar av SHL 2016/17 väntar två matcher hemma för Luleå Hockey. På lördag spelas den första av dessa då man tar emot Leksands IF.