Torsdag Tor 7 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Fredag Fre 15 April Apr
Söndag Sön 17 April Apr
Tisdag Tis 19 April Apr
Torsdag Tor 21 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Lördag Lör 30 April Apr
Måndag Mån 2 Maj Maj
Tisdag Tis 3 Maj Maj
Torsdag Tor 5 Maj Maj
Lördag Lör 7 Maj Maj
Måndag Mån 9 Maj Maj
Torsdag Tor 12 Maj Maj
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Champions of Rock byter dag

27 februari 2015 10:30

Under fredagen blev det klart att Luleå Hockey kommer att kunna spela sin första match i Play-in till SM-slutspelet i Coop Norrbotten Arena som det ursprungligen var planerat. Detta då musikarrangemanget Champions of Rock flyttats av arrangören Live Nation till den 8 mars.


Under säsongen har det blivit klart att om Luleå Hockey skulle hamna på en sjunde- eller åttondeplats i SHL 2014/2015 så skulle det innebära en dubbelbokning av Coop Norrbotten Arena för både den första matchen av Play-in och musikeventet Champions of Rock. Därför har Live Nation nu valt att flytta Champions of Rock till söndag 8 mars kl 16.00.

– Vi är från Luleå Hockeys sida både glada och tacksamma över att Live Nation som arrangör av Champions of Rock visat prov på både stor flexibilitet och lyhördhet när de valt att flytta sitt event till söndagen den 8 mars. Vi kommer nu göra allt vi kan för att nästa helg prestera två fantastiska arrangemang i Coop Norrbotten Arena, säger Stefan Enbom som är VD för Luleå Hockey.

Som ett resultat av flytten kommer Luleå Hockey att erbjuda de som redan köpt biljetter till Champions of Rock att kunna gå gratis på Luleå Hockeys första hemmamatch i Play-in.

– Samtidigt som vi är tacksamma för Live Nations beslut att flytta Champions of Rock så vill vi även från Luleå Hockeys framföra ett stort tack till representanter för både Luleå och Boden kommun som har hjälpt oss att både utreda och förbereda parallella spår för diverse eventualiteter. Det är ett fortsatt bevis på att vi samarbetar i Norrbotten och tillsammans strävar efter att hitta goda lösningar, avslutar VD Enbom.