• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 6 Oktober Okt

Hedlund och Andersson inför helgens matcher

6 december 2019 12:30
JUNIOR

Då var det dags för våra juniorlag att spela sina sista matcher detta år, J20 reser till Dalarna och J18 avslutar serien på hemmaplan.


J20 ligger på en femte plats vilket skulle ta dem till top 10-serien efter nyår. Grabbarna tar sig an Mora gånger två och Leksand. Skellefteå och Timrå jagar norrbottningarna som har fem poängs försprång gentemot de lagen i jakten på att komma ovanför strecket. Luleå har också chansen att klättra i tabellen och en lyckad helg skulle kunna laget till en tredjeplats.
– Vi är ruggigt taggade inför dessa matcher, ska bli grymt kul att spela och ännu roligare eftersom vi kan säkra en plats i top 10-serien efter nyår. Det är den inställningen vi har såklart, vi ska ge gärnet och ta platsen i top 10. Vi har tränat på vårt spelsystem, försvarsspel och special teams under veckan, säger forwarden William Hedlund.

J18 gästas av Härnösand och MODO och har en teoretisk chans att vinna serien. Men då krävs det att man vinner bägge matcherna samtidigt som Piteå ska skrälla mot MODO.
– Vi har tränat mycket på passningar/mottagning och även kört mycket kamp såsom 2-2 och 1-1 för att få upp intensiteten. Vi har även tränat mycket på powerplay och boxplay, det känns som om att vi är redo för helgen men vi tar en match i taget, vår målsättning inför helgen är att ta sex poäng, säger målvakten Sebastian Andersson.

Kom gärna och se våra talanger spela bra och underhållande matcher i högklassiga juniorligor, fri entré gäller på samtliga hemmamatcher. Om du inte kan ta dig till arenan så kan du klicka dig in på Svenskhockey.tv där samtliga juniormatcher sänds.