LuleåFans Dag – nu på lördag
Publicerad: 2019-01-28
Nyhet
Lördagen den 2 februari är LuleåFans Dag när Luleå Hockey möter Djurgården och LHF/MSSK tar sig an Linköping på hemmaplan. Det innebär bland annat härlig hockey och spelningar med både BDA-orkestern och Kitok.

Matcherna
- Luleå Hockey/MSSK – Linköping, nedsläpp 12:00
- Luleå Hockey – Djurgården, nedsläpp 18:00

Biljetterna
Alla medlemmar i LuleåFans har möjlighet att hämta ut en gratis ståplatsbiljett till lördagens matcher. Detta sker via Souvenirbutiken som håller öppet vardagar 11-14 eller i samband med någon av våra hemmamatcher under veckan. Erbjudandet gäller så länge det finns platser kvar.

Underhållningen
H-baren är öppen från kl 16:00 och förutom två härliga hockeymatcher så kommer både BDA-orkestern och Kitok att spela på LuleåFans Dag. Spelningarna sker bakom på ytan bakom ståplats och sker runt 17:00, plus i pauserna och efter matchen.

Livepodd med Hockeystudion
Sportbladets hockeytyckare Tomas Ros och Hans Abrahamsson kommer till Luleå för att livepodda inför matchen - vill du vara med och lyssna så är du välkommen till Allstar-baren i Coop Norrbotten Arena från kl 17:00. Bland annat kommer Janne Sandström vara med som gäst.

Även du som inte är medlem i LuleåFans är välkommen på lördagens matcher. Du köper med fördel dina biljetter via biljett.luleahockey.se och noterar att biljetter till våra SHL-matcher även gäller som inträde på SDHL-matcher som spelas samma dag.

Anmäl gärna på LuleåFans facebookevenemang att du tänker komma.

LHF Kommunikation Robert Hedlund