• Huvudsponsorer

Söndag Sön 31 Januari Jan
Onsdag Ons 3 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Söndag Sön 28 Februari Feb
Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Fredag Fre 12 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Luleå Hockey hemmabesegrade Björklöven

3 september 2020 20:16
Herr

Luleå Hockey hemmasegrade i torsdagens träningsmatch mot Björklöven. Norrbottningarna hade kontroll på händelserna större delen av matchen där slutsiffrorna skrevs till 4-2.


Den första perioden i träningsmatchen mellan Luleå Hockey och Björklöven blev visserligen mållös men det var på håret. Nils Lundkvist hade två rungande skott i målramen och gästerna fick ett tilldömt straffslag som dock inte resulterade i något mål. Utdelningen kom istället retroaktivt i den andra perioden där det blev rena rama ketchupeffekten med tre raka mål för Norrbottningarna.

Linus Klasen öppnade målskyttet i powerplay när han på typiskt manér klev fram vid den högra tekningscirkeln för att skjuta i steget. 2-0 kom med Luleåspelare på botbänken då Niklas Olausson och Isac Brännström slet sig loss i en kontring med den sistnämnde som målskytt. 3-0, knappt fem minuter från paus, var också den frukten av ett numerärt överläge men gästerna hann bli fulltaliga innan Jack Connolly sköt ett direktskott och placerade pucken i det bortre krysset, i samma veva som målvakten förflyttade sig i sidled.

Före periodpausen hann Björklöven att ta sig målmässigt in i matchen via en reducering till 3-1 men kvällen tillhörde annars Luleå Hockey som vann skotten totalt med 34-15 och adderade ytterligare ett mål i den tredje perioden genom Linus Klasen som på straffslag dubblerade sin målskörd för aftonen.