• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Onsdag Ons 11 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 12 September Sep
Söndag Sön 13 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Idag 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt

Luleå Hockey hemmabesegrade Björklöven

3 september 2020 20:16
Herr

Luleå Hockey hemmasegrade i torsdagens träningsmatch mot Björklöven. Norrbottningarna hade kontroll på händelserna större delen av matchen där slutsiffrorna skrevs till 4-2.


Den första perioden i träningsmatchen mellan Luleå Hockey och Björklöven blev visserligen mållös men det var på håret. Nils Lundkvist hade två rungande skott i målramen och gästerna fick ett tilldömt straffslag som dock inte resulterade i något mål. Utdelningen kom istället retroaktivt i den andra perioden där det blev rena rama ketchupeffekten med tre raka mål för Norrbottningarna.

Linus Klasen öppnade målskyttet i powerplay när han på typiskt manér klev fram vid den högra tekningscirkeln för att skjuta i steget. 2-0 kom med Luleåspelare på botbänken då Niklas Olausson och Isac Brännström slet sig loss i en kontring med den sistnämnde som målskytt. 3-0, knappt fem minuter från paus, var också den frukten av ett numerärt överläge men gästerna hann bli fulltaliga innan Jack Connolly sköt ett direktskott och placerade pucken i det bortre krysset, i samma veva som målvakten förflyttade sig i sidled.

Före periodpausen hann Björklöven att ta sig målmässigt in i matchen via en reducering till 3-1 men kvällen tillhörde annars Luleå Hockey som vann skotten totalt med 34-15 och adderade ytterligare ett mål i den tredje perioden genom Linus Klasen som på straffslag dubblerade sin målskörd för aftonen.