Nytt treårsavtal med Bulan
Publicerad: 2019-06-19
Herr
I samband med sportinformationen före årsmötet presenterades det idag att Thomas Bulan Berglund skrivit på ett nytt treårsavtal som huvudtränare för Luleå Hockey.

Det nya avtalet med Bulan innebär att han är kontrakterad till och med säsongen 2021/2022 och att vi fortsätter med samma ledarstab åtminstone två säsonger till då både Henrik Stridh och Roger Kyrö sedan tidigare har avtal som sträcker sig till och med säsongen 2020/2021.

Stefan Nilsson, General Manager
- Det känns fantastiskt roligt att vi redan nu har kommit överens om ett nytt treårsavtal med Thomas Berglund – vilket möjliggör för Luleå Hockey att jobba med kontinuitet även på ledarsidan. Bulan har som huvudtränare gjort ett mycket bra jobb tillsammans med sina ledare och spelare och huvudspåret var därför att fortsätta jobba med samma starka konstellation på ledarsidan.

Thomas Berglund
- Det känns jättebra att vi har kommit överens om ett nytt avtal redan nu. Vi har någonting bra på gång och har under de två senaste säsongerna tagit flera steg i rätt riktning och känner att vi kan ta ytterligare steg i framtiden. Jag har trivts fantastiskt bra i arbetet med mina tränarkollegor och vi har en stark stomme i laget som borgar för att vi skall kunna fortsätta att utmana de bästa och även vara med och leda utvecklingen inom svensk och europeisk hockey.

LHF Kommunikation Robert Hedlund