• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Onsdag Ons 24 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Idag 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr

LHF: are till landslagsläger

21 november 2013 15:30

Under måndagen meddelade Team 17-landslagets förbundskapten Torgny Bendelin vilka spelare som ska delta i Elitcampen 9-12 december. Med i truppen finns två spelare från Luleå Hockey.


Den 9 -12 december hålls Svenska Hockeyförbundets Elitcamp för U17-spelare i Norrtälje. Lägerverksamheten går ut att på att utveckla de största talangerna i svensk ishockey och på programmet står såväl träningar som internmatcher. Med i truppen är två spelare från Luleå Hockey – anfallaren Einar Emanuelsson samt backen Gustav Bouramman, bägge födda 1997.

- Einar Emanuelsson är en otroligt skridskostark och teknisk spelare, säger Stefan ”Skuggan” Nilsson, Sportchef för LHF Unga tillika tränare för Luleå Hockeys J18-lag.
- Han har ett bra skott och en god spelförståelse och vi är otroligt nöjda över hans prestationer den här hösten. Einar har gått genom J18-laget och spelar nu permanent med J20-laget trots att han bara är sexton år.

- Gustav Bouramman är en stor talang och kan liknas vid en Erik Karlsson-kopia med otroliga offensiva kvaliteter. Precis som Einar har han också gjort en riktigt bra höst och tagit plats i J20-truppen, avslutar ”Skuggan”.