Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Söndag Sön 16 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Onsdag Ons 19 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Karvinen har förlängt!

31 maj 2018 11:18
Nyhet

I en direktsändning av #lhflive presenterades det idag att världsspelaren Michelle Karvinen förlängt sitt kontrakt med Luleå Hockey/MSSK över de kommande två säsongerna.


Karvinen som redan gjort tre säsonger och vunnit två SM-guld med LHF/MSSK har under sin tid i SDHL gjort 217 poäng på 101 grundseriematcher och varit främsta poängplockare i hela ligan under varje av sina säsonger i Norrbotten.

Michelle Karvinen
– Jag är otroligt stolt över att fortsätta min karriär i Luleå Hockey/MSSK. Jag har haft tre härliga säsonger här och ser nu fram emot ytterligare två. Dessutom känns det väldigt spännande med den teknikinvestering som föreningen redan berättat om.

Fredrik Glader
– Michelle Karvinen är utan tvekan SDHL:s bästa forward och hon har varit det sen hon kom till LHF/MSSK och SDHL för tre säsonger sedan. För vår publik och för alla unga spelare i länet är det en dröm att kunna få se Michelle Karvinen fortsätta spela med oss i Luleå Hockey/MSSK. Ser man det sportsligt för oss som lag så betyder det att vi även fortsättningsvis kommer kunna få ut mycket poäng från henne och en spetskompetens när det gäller att bryta mönster och hjälpa laget att vinna matcher kväll efter kväll.