• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Farley lämnar Luleå Hockey

3 januari 2020 09:10
Nyhet

Austin Farley har av personliga skäl bett att få säga upp sitt avtal med Luleå Hockey – vilket föreningen beviljat honom.


Austin Farley kom till Luleå Hockey inför säsongen 2018/2019 och hann spela 71 tävlingsmatcher i SHL, SM-slutspelet och Champions Hockey League. Totalt samlade 26-åringen ihop 26 poäng på sina matcher med Luleå Hockey.

Stefan Nilsson, General Manager
– Efter samtal med Austin Farley har vi beviljat honom hans begäran att på grund av personliga skäl få säga upp sitt spelaravtal i förtid. Vi har varit nöjda med hur Austin har utfört sin roll i vårt lag och den lucka som han lämnar i truppen tänker vi fylla med de spelare som kommit tillbaka från skador eller med hjälp av juniorspelare.

Austin Farley
– Jag har trivts jättebra med Luleå Hockey, men av personliga skäl har jag bett föreningen att få avsluta vårt avtal i förtid – vilket jag är tacksam över att man gått med på. Jag vill rikta ett stort tack till alla er som hjälpt och stöttat oss i Luleå Hockey och jag hoppas verkligen att laget kommer avsluta säsongen på bästa möjliga sätt i både CHL och SHL så att ni alla får fira tillsammans igen!