Måndag Mån 29 Mars Mar
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Lördag Lör 17 April Apr
Måndag Mån 19 April Apr
Tisdag Tis 20 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Söndag Sön 12 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Söndag Sön 19 September Sep
Idag 22 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Söndag Sön 26 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Söndag Sön 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Söndag Sön 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt

Farley lämnar Luleå Hockey

3 januari 2020 09:10
Nyhet

Austin Farley har av personliga skäl bett att få säga upp sitt avtal med Luleå Hockey – vilket föreningen beviljat honom.


Austin Farley kom till Luleå Hockey inför säsongen 2018/2019 och hann spela 71 tävlingsmatcher i SHL, SM-slutspelet och Champions Hockey League. Totalt samlade 26-åringen ihop 26 poäng på sina matcher med Luleå Hockey.

Stefan Nilsson, General Manager
– Efter samtal med Austin Farley har vi beviljat honom hans begäran att på grund av personliga skäl få säga upp sitt spelaravtal i förtid. Vi har varit nöjda med hur Austin har utfört sin roll i vårt lag och den lucka som han lämnar i truppen tänker vi fylla med de spelare som kommit tillbaka från skador eller med hjälp av juniorspelare.

Austin Farley
– Jag har trivts jättebra med Luleå Hockey, men av personliga skäl har jag bett föreningen att få avsluta vårt avtal i förtid – vilket jag är tacksam över att man gått med på. Jag vill rikta ett stort tack till alla er som hjälpt och stöttat oss i Luleå Hockey och jag hoppas verkligen att laget kommer avsluta säsongen på bästa möjliga sätt i både CHL och SHL så att ni alla får fira tillsammans igen!