• Huvudsponsorer

Farley lämnar Luleå Hockey

3 januari 2020 09:10
Nyhet

Austin Farley har av personliga skäl bett att få säga upp sitt avtal med Luleå Hockey – vilket föreningen beviljat honom.


Austin Farley kom till Luleå Hockey inför säsongen 2018/2019 och hann spela 71 tävlingsmatcher i SHL, SM-slutspelet och Champions Hockey League. Totalt samlade 26-åringen ihop 26 poäng på sina matcher med Luleå Hockey.

Stefan Nilsson, General Manager
– Efter samtal med Austin Farley har vi beviljat honom hans begäran att på grund av personliga skäl få säga upp sitt spelaravtal i förtid. Vi har varit nöjda med hur Austin har utfört sin roll i vårt lag och den lucka som han lämnar i truppen tänker vi fylla med de spelare som kommit tillbaka från skador eller med hjälp av juniorspelare.

Austin Farley
– Jag har trivts jättebra med Luleå Hockey, men av personliga skäl har jag bett föreningen att få avsluta vårt avtal i förtid – vilket jag är tacksam över att man gått med på. Jag vill rikta ett stort tack till alla er som hjälpt och stöttat oss i Luleå Hockey och jag hoppas verkligen att laget kommer avsluta säsongen på bästa möjliga sätt i både CHL och SHL så att ni alla får fira tillsammans igen!